Hogyan fogyjak le az alhasamrol?
Figyelt kérdés
Nincs a testemmel kulonossebben problemam kiveve az alhasammal..
Az utobbi idokben felszedtem par kilot es azt vettem eszre hogy az alhasamra hizok. Volt egy idoszak amikor dietaztam salatat ettem stb.. de nem igazan valt be. Nem szeretek strandra jarni pont e miatt mert ugy nezek ki mint ha par honapos terhes lennek..
Szeretnek megszabadulni az alhasam foloslegeitol de nem tudom hogyan.
A valaszokat elore is koszonom.
2020. jún. 1. 19:53
1/2 anonim válasza:
Ha fogysz mindenhonnan fogsz, azt a pár kilót le kellene adni. Formásodni meg sporttal tudsz, de az izom nem látszik zsír alatt..
2/2 anonim válasza:
A #1 nek igaza van. Ha ra keresel a neten akkor biztos hogy talalsz valamit. Az edzest ajanlom melle(foleg azt ami szalkasit) igy felgyorsitja a fojamatot. Azt ajanlom hogy este 18 utan ne egyel. Egyel zoldsegeket stb.. a nasizast hagyd el pl. Csoki, chips, cukor.. a kenyeret sem ajanlom meg a gabona feleket sem. Persze ez a felesleg nem egyik naprol a masikra fog eltunni. Ehhez ido es turelem kell. Mert ez ugy fog eltunni ahogy feljott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!