Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Könnyebben tudnék így fogyni,...

Könnyebben tudnék így fogyni, mint munkával?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy lusta vagyok. Meg igénytelen. Nagyon. Nem akarom magam rávenni semmire. De úgy gondoltam jöhet a bitch body. Ha zsírleszívásra megyek szerintetek elérem ugyanazt a szintet, mintha salátán élnék és napi 12,5 órában sportolnék?

2020. máj. 29. 23:11
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
71%
A szakorvosok mondták, hogy a hosszútávú siker aránya nem túl magas, nem az én következtetésemről volt szó (ahogy ezt már korábban is írtam)!
2020. jún. 5. 09:25
 22/28 anonim ***** válasza:
Egy filmben de nem a valóságban. Sajnálom hogy te jobban hiszel a tv-nek mint a tapasztalt embernek. Ez sajnos a 21. század hibája..
2020. jún. 5. 10:48
 23/28 anonim ***** válasza:
73%
Oké, az én hibám, hogy elhittem, amit névvel, arccal, kórháznévvel vállalt több praktizáló orvos; s még egyszer: nem egy filmről volt szó, hanem filmekről és sorozatokról. Inkább neked kellett volna nyilván rögtön hinnem, aki anonimként nyilatkozik, először egy-két embert ismer, aztán több százat.
2020. jún. 5. 11:39
 24/28 anonim ***** válasza:
58%

Tessék értelmezni amit irok. Ismerek több olyat akit több éve műtöttek és legalább 100at összesen aki már meg van mutve. Ez ilyen egyszerű.

De hidd csak el amit a tv mond..

Attól meg hogy anonim vagyok rohadtul kellene unatkoznom ahhoz hogy sleeve tamaban kommenteljek, ráadásul az emberek nagy része azt se tudja ez mi, nemhogy az egy műtéti beavatkozás..

2020. jún. 6. 07:34
 25/28 anonim ***** válasza:
30%

Nem érted, amit írok, ugyanazt szajkózod végig. Akkor utoljára: Igen, a névvel, arccal, munkahellyel nyilatkozó szakorvosoknak elhiszem, amikor a saját tapasztalataikról és hivatalos statisztikákról beszélnek. Hogy anno a gyomorgyűrűt is milyen forradalminak tartották, majd az évtizedek múlásával, rengeteg páciens után kijöttek a hibái; ahogy a gyomorszűkítés eredményei is romlottak az évek előrehaladtával, mostanra meg már a bélátkötéssel egybekötött műtét a javasolt, ill. a szűkítést endoszkópiával, belső kapcsozással oldják meg újabban.

Egyébként ez pont olyan, mint amikor enyhe zsírmájat diagnosztizáltak nálam, itt ment a szénhidrátot kell csökkenteni duma, doki zsírszegény diétát javasolt. Dokit követtem, hamar el is múlt a probléma.

2020. jún. 6. 10:28
 26/28 A kérdező kommentje:
Nem értem miért vonja akárki is kétségbe a tv filmek valódiságát. Hiszen látszik, hogy eredeti. Úgy van alászinkronizálva a hang, hogy hallatszik az eredeti is. Ez nem véletlen. Mert valódi.
2020. jún. 12. 11:43
 27/28 anonim ***** válasza:
57%
Megcsinálhatod a zsírleszívást,de ugyanúgy vissza fognak jönni a kilók ha nem változtatsz
2020. jún. 13. 00:23
 28/28 anonim ***** válasza:
57%

Befektetett munka nélkül nincs tartós fogyàs sem. Ez nem egyenlő azzal hogy salàtàn élsz és fél napot sportolsz.

Zsírleszívàsnak önmagàban semmi értelme. Mire begyógyulnak a sebeid, vissza is híztàl ha az életmódodon nem változtatsz.

Nincs olyan tabletta, kapszula, szer, amit ha bekapkodsz akkor lefogysz. Munka nélkül nincs siker! Ezt vagy tudomàsul veszed, és elkezdesz tenni önmagadért, vagy elfogadod magad a felesleggel együtt, ami idővel nőni fog, az egészséged meg kàrosodni.

2020. jún. 13. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!