Könnyebben tudnék így fogyni, mint munkával?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy lusta vagyok. Meg igénytelen. Nagyon. Nem akarom magam rávenni semmire. De úgy gondoltam jöhet a bitch body. Ha zsírleszívásra megyek szerintetek elérem ugyanazt a szintet, mintha salátán élnék és napi 12,5 órában sportolnék?2020. máj. 29. 23:11
11/28 A kérdező kommentje:
Hát kéne vagy 20-30-at.
2020. máj. 30. 23:44
12/28 anonim válasza:
Ha van annyi pénzed hogy zsirleszivasra menjel akkor sokkal hasznosabban koltened el ha elmennel sleeve mutetre. Akkor legalább nem jonnenek vissza a kg-k se es egy uj eletet kapnal
13/28 anonim válasza:
Csőgyomrot simán ki lehet tágítani, ezért olyan magas annál is a visszahízás aránya.
14/28 anonim válasza:
Azert óvatosan az ilyen kommentekkel. A visszahizas aranya 5 eves tavlatban 5-20% kozott van. De ez az százalék a leadott kilók 5-20% nak viaszahizasat jelenti. Aki 150kg es lefogy 100ra és 5 eves tavlatban elofordulhat!! hogy 5-10kg visszajon azért még mindig egy fantasztikus eredmény. Az egészségi állapotáról nem is beszélve.
15/28 anonim válasza:
Igen, könnyebben tudnál. De legkönnyebben amputációval "fogysz" ezen az elven elindulva
16/28 A kérdező kommentje:
de az amputációval, nem távolítják el az egész végtagot?
2020. jún. 3. 10:12
17/28 anonim válasza:
14-es, régebben néztem több ilyen műsort, ott volt róla szó, hogy alacsony a hatékonysága, idővel elég nagy százalékuk hízni kezdett. A My 600lb life-nak nem egy olyan része volt, amikor már egy műtéten átesett ember kért segítséget, ill. megműtötték de visszahízott vagy eleve fogyni sem kezdett.
18/28 anonim válasza:
17#
Most komolyan egy sorozat alapján közölsz tenyeket? Én atestem ezen. Mindent elolvastam. Az orvosom is elmondott mindent. A 600bl feletti embereket nem műtik sleevvel csak jelentős fogyás után. Nem is bírná a szíve. Ismerek több éve műtött embereket és semmi problemajuk sincs. Vagy valamit felreertettel a részben vagy egy extrém buta példa a filmesek részéről.
19/28 anonim válasza:
Több dokusorozatot láttam ezzel kapcsolatban, nem egyet; ahogy nem egy visszahízott is volt. Nem extrém buta példa volt, maga a páciens nyilatkozott, hogy nála nem jött be a dolog, volt aki meg is halt visszahízás után, voltak olyanok, akik pszichológushoz nem jártak, ezért híztak vissza stb. Maguk nyilatkoztak erről, ill. orvosok, hogy sokan csodaszerként tekintenek rá, ezért buknak bele.
20/28 anonim válasza:
Csak az Usa-ban évi 100 ezer ember végezteti el a műtétet. Azért mert párnak esetleg nem sikerült vagy visszahizott valamennyit megint csak nem azt jelenti hogy ez egy előre kudarcra ítélt beavatkozás. Ne általanosits ebből. Ráadásul én legalább 100 olyan embert ismerek személyesen akik atmentek ezen a folyamaton és a siker miatti boldogsaguk határtalan. Egy sorozatot meg ugy rendeznek meg ahogy akarnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!