Kolbásszal, zsíroskenyérrel tényleg le lehet fogyni? Regenor!
Nem trollkodok. Már régóta hallok a regenorrol illetve a regenor dietarol de eddig nem tudtam mit takar. Utána néztem és olyan egészséges és fogyást elősegítő ételeket nem lehet fogyasztani mint a túró, cottage cheese, natúr joghurt, kesudio, mandula, kb. az összes gyümölcs, a kevés gyümölcscukrot tartalmazó málna és eper is tilos. Folytatván a sort pl. a lenmagolaj kókuszzsír, savanyú káposzta, teljes kiőrlésű kenyér és ami a legdurvább a zabpehely(natúr is) szinten tilos.
Viszont ami szabad: szalonna, kolbász, hurka, majas, disznozsir, fehér kenyér, sima liszt, összes panirozott étel.
Na most ez csak sztem nettó baromság? Oké tudom h ez egy vese tisztító kúra is de a 99% nem ezért hanem a fogyás reményében csinálja. Hogy lehet olyan egészséges és diéta barát ételeket kizárni mint a cottage cheese, sovány túró vagy zabpehely egy dietabol? És h gondoljak h a sok telített zsírral meg transzzsirral majd lefogynak? Mert oké h a zsír jó(bizonyos mértékig) de nem szalonnabol meg kolbászból meg zsiroskenyerbol, rántott húsból kellene bevinni. Ezek az emberek sztem 10x annyi zsírt visznek be mint kellene és főleg telitettet pedig telítetlent kellene. Az meg h Zero gyümölcs megintcsak nettó baromság és egészségtelen.
Persze sokaknak megindul az elején a fogyás a cukor elhagyása miatt de sztem igazán lefogyni ezzel a diétával nem lehet arról nem beszélve h nem egészséges.
Ja és ami szintén röhejes h a rengenor “szakértők” szerint nem szükséges sportolni mellette.
Meg amúgy sincs értelme ezeknek a kúráknak mert ha vége és újra jönnek a sütik, csokik, cukros üdítők ugyanannyi feljön amennyit lement pikk-pakk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!