Kb 20 kg akarok le fogyni nyár végéig. Jo tanácsok kajához ?
Annyi nem fog menni, ha azt akarod, hogy izomból minél kevesebb menjen le. Kb heti átlag egy kilóval számolhat.
- Számolj kalóriákat, és makrókat, ehhez a kalóriabázis oldal nagy segítség. De ételeknél csak ellenőrzött adatokkal számolj, illetve a sportnál túl sokat számol, azt jó külön appal számolni, és úgy hozzáigazítani.
- Sportolj! Ekkora túlsúllyal nekem a kerékpár vált be annak idején. Plusz súlyzós edzések.
- Száműzd az ételekből a gyors felszívódású szénhidrátokat.
- Minél kevesebb műkaja, inkább főzz! Sok hús+zöldség. Barna rizs, bulgur is jó.
Ezt egy másik kérdezőnek válaszoltam. Bemásolom neked:
Emeld 1.5-2 gramm/testsúlykilogrammra a fehérjét. Itt le fognak hurrogni, de edzés után nyugodtan toljál egy adag tejsavó proteint. Ha éhségrohamod lenne, vagy édesség kívánás, akkor is mehet.
Sok csirke, hal, marha. Igen, meg lehet unni, de váltogasd a fűszerezést és akkor lehet bírni.
Párolt/olívaolajon pirított, vagy sütőben sütőpapíron sütött zöldségek. Cukkíni, brokkoli, spenót, padlizsán, paradicsom, paprika, édes burgonya (itt magasabb a ch). Én variálom ezeket konzerv zöldbabbal, céklával vagy vörös káposztával.
0 cukor, finomliszt, nasika, rágcsa.
Sok-sok víz. Én 60 kg nő vagyok és 3-4 liter vizet letolok.
Amikor megáll a fogyás vagy már nem bírod agyilag. Sem. Akkor jöhet egy kis Scitec Full Burn.
Jó tanács: ne sokat egyél!
Már-ki
Szia!
Én is azt tudnom leírni, amit a 2-es válaszoló.
10-15 kg legyen inkább a cél ehhez a dátumhoz, az is szép eredmény és látványos, utánna még tudod folytatni.
Én 175 cm vagyok és ugyanúgy 105 kg-ról kezdtem március közepén, most 92 kg-nál tartok.
Elkezdtem egészséges kajákat enni. Főtt étel, sok zöldség. Több vizet iszok. (Semmi üdítő)
A legfontosabb meg: Kalória számlálás. Ha nagyon megkívánok valamit, azt megeszem, amíg 1300 kalórián belül maradok. Persze amennyit tudok mozgok is.
Ezek nekem beváltak, nem is szenvedek egyáltalán.
Sok sikert neked is! 😉
Négyes vagyok. A nyomik akik szerint haszontalan a válaszom, mégis mit javasolnának?
Ezt az étkezést hónapok óta tartom, súlyzós edzés mellett, az alakom, mint egy 20 évesé, pedig negyvenes 2 gyerekes anyuka vagyok.
A profik is így kajálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!