Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tényleg hatékony ez a csípőedz...

Tényleg hatékony ez a csípőedző (lent van link)?

Figyelt kérdés

[link]

kerek feneket szeretnék

L27

#csípőedző
2020. máj. 19. 18:38
A kérdező szavazást indított:
hatékony
nem hatékony
11 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
A hatákonyságáról nem tudok mondani semmit, de 8900Ft-ért biztos nem venném meg, amikor baromi sok gyakorlat van, amitől kerék feneked lehet. Szerintem ez a kis műanyag kütyü nem ér ennyit. Kerék fenékhez még edzőterembe se kell menni, otthon is tudsz dolgozni. Kezdj guggolással. Ha szabályszerűen csinálod, elsőre az is bőven elég lesz, de a youtube-on is számtalan videó van erről.
2020. máj. 19. 19:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez a cucc 8000 forintért picit viccesnek tűnik,de tudok jó fenék gyakorlatokat ha érdekel:

-a guggolást úgy csináld,hogy így szétrakod a lábaidat egy kicsit,(az un. serleg guggolásnak nézz utána), és teljesen menj le ameddig bírsz,utána úgy gyere vissza,hogy fenékből feszíted. Ezt súllyal a kezedben kellene,és kb 3-5×15.

-a másik,van az a butt bridge gyakorlat,amikor háton fekszel,felhúzott térdekkel,és emelgeted a csípőd. Na itt is,rakj a csípődre egy nagy súlyt,és feszítsd meg a feneked,abból emeld,ne lábból

-plusz ezeket a gyakorlatokat végigcsinálhatod:

[link]

Innen a 6 gyakorlatot csinálom végig,remélem megnyitja⬆

Nekem ezek hatásosak eddig,mivel fogyás után elég lapos lett a popsim,csípőm is összement:D plusz mellette szoktam futni, és fehérjedúsan táplálkozom

Remélem segítettem!!

2020. máj. 20. 09:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Rengeteg videó van fenn youtubeon, mondjuk erre pont jók a Rubint Réka videók is. Killer fenékformáló gyakorlatai vannak. Mivel már régiek, gondolom fenn vannak vagy letölthetőek. Végülis ugyanazokat a gyakorlatokat variálja minden edző.

https://www.youtube.com/watch?v=26u6vY2uoOI

2020. máj. 20. 10:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!