Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Baj hogy ma ennyit ettem?

Baj hogy ma ennyit ettem?

Figyelt kérdés

ma elmentem futni

reggelire etteme gy rostos actimelt

ebédre 3 bd csirke májat erös paprikával

és délután nassoltam a gyümölcsös fitnes zabpehelyre. ugy érzem ez sok volt ma már nem eszek semmit.

igy már jo lesz?

mi a véleményetek

am még ma fogok fél/1 orát tornázni.

elöre is köszi

2010. júl. 29. 14:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ugye nem mondod komolyan h szted ez sok?:D:D ebben mondd már meg, hogy mi lenne a sok?:D így nem fogsz egészségesen fogyni..:S
2010. júl. 29. 15:27
 12/18 anonim ***** válasza:
Ezt el se kezdd számolgatni Babám, mert ez 1000 kcal sincs. yo-yo yoyo yoyoyoyoyoyoyo-effektusod lesz!!!!!
2010. júl. 29. 15:27
 13/18 anonim ***** válasza:

Jézusom..ugye ez a kérdés csak egy vicc?

14 évesen nem ajánlom ezt neked, senkinek sem ajánlanám, növésben vagy ugyanis és koplalással amúgy sem érsz el semmit!Anyukád meg nem szól semmit h egyél már vmit?Amit leadsz így, könnyen visszaszedheted majd, vmi normális életmódot folytass könyörgöm:S

2010. júl. 29. 15:38
 14/18 anonim ***** válasza:
14 évesen ezzel még meddővé is válhatsz, ami azt jelenti, hogy nem lesz gyereked. Ergó párod se nagyon, mert a legtöbb pasi (főleg a normálisak) akarnak gyereket.
2010. júl. 29. 15:58
 15/18 anonim ***** válasza:
Hagyjátok már rá! Az ilyennek úgy sem lehet magyarázni. Aki ennyit soknak tart, az kezdő anorexiás, azt meg orvosnak kell gyógyítani!
2010. júl. 29. 16:06
 16/18 anonim ***** válasza:

nem tudok én se ilyen oldalt, különben szivesen belinkeltem volna.

amúgy átérzem a helyzetet, én is 14-15 voltam, amikor ilyen drasztikus fogyózásba kezdtem..fogytam 22 kilót.

és elárulom h semmivel nem lettem boldogabb, csak azért mert lement az a sok kiló rólam.

szóval te sem leszel, hidd el. ha 30 kilóra fogysz, akkor is úgy fogod érezni magad, mint előtte..ez lassan beteges, és hidd el h az a szint már elég szar...én is átéltem, meg át is élem most is amikor eszem valamit-bűntudatom van. ezt te sem akarod szerintem!!!

milyen magas vagy és hány kiló?:

2010. júl. 29. 19:00
 17/18 A kérdező kommentje:
tudom miröl beszéltek , vannak étkezési problémáim de eze gy ördögi kör és nehéz kiszakadni belöle.amugy nem vagyok vékony söt! 167-165 cm 60 kg
2010. júl. 29. 20:19
 18/18 anonim ***** válasza:

én a 22 kiló minusz után lettem 58 kg// visszajött azóta a -22 ből, mert eredetileg 55re fogytam, tehát 3 visszajött a 2,5 év alatt// tehát 58 kghoz 170 cm vagyok.

vékony én sem vagyok, de kövérnek se érzem magamat,...MOSTMÁR. de mire ide eljutottam az nagyon sok idő volt, és még most is bűntudattal eszem, de egy fokkal azért már jobb :)

2010. júl. 30. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!