Baj hogy ma ennyit ettem?
ma elmentem futni
reggelire etteme gy rostos actimelt
ebédre 3 bd csirke májat erös paprikával
és délután nassoltam a gyümölcsös fitnes zabpehelyre. ugy érzem ez sok volt ma már nem eszek semmit.
igy már jo lesz?
mi a véleményetek
am még ma fogok fél/1 orát tornázni.
elöre is köszi
Jézusom..ugye ez a kérdés csak egy vicc?
14 évesen nem ajánlom ezt neked, senkinek sem ajánlanám, növésben vagy ugyanis és koplalással amúgy sem érsz el semmit!Anyukád meg nem szól semmit h egyél már vmit?Amit leadsz így, könnyen visszaszedheted majd, vmi normális életmódot folytass könyörgöm:S
nem tudok én se ilyen oldalt, különben szivesen belinkeltem volna.
amúgy átérzem a helyzetet, én is 14-15 voltam, amikor ilyen drasztikus fogyózásba kezdtem..fogytam 22 kilót.
és elárulom h semmivel nem lettem boldogabb, csak azért mert lement az a sok kiló rólam.
szóval te sem leszel, hidd el. ha 30 kilóra fogysz, akkor is úgy fogod érezni magad, mint előtte..ez lassan beteges, és hidd el h az a szint már elég szar...én is átéltem, meg át is élem most is amikor eszem valamit-bűntudatom van. ezt te sem akarod szerintem!!!
milyen magas vagy és hány kiló?:
én a 22 kiló minusz után lettem 58 kg// visszajött azóta a -22 ből, mert eredetileg 55re fogytam, tehát 3 visszajött a 2,5 év alatt// tehát 58 kghoz 170 cm vagyok.
vékony én sem vagyok, de kövérnek se érzem magamat,...MOSTMÁR. de mire ide eljutottam az nagyon sok idő volt, és még most is bűntudattal eszem, de egy fokkal azért már jobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!