Ha a szervezet átmegy raktározó üzemmódba, akkor miért nem fogy az ember?
Figyelt kérdés
Tudom, buta kérdés, de nem tudom sajnos.2010. júl. 29. 07:09
11/13 anonim válasza:
Leginkább az a baj, hogy ha valaki abbahagyja a koplalást, utána RAKTÁROZ mindent a szervezete, hogy zsírréteget képezve felkészüljön a következő koplalásra.
Ezért van az, hogy 2000 kalóriával simán lehet súlyt tartani, de ha valaki koplalt egy hetet, 1000-1200 kalóriával, akkor már képes hízni 1500-tól is, holott korábban 2000-től nem hízott.
12/13 anonim válasza:
az utolsónak igaza van. sajnos a legtöbb buta koplalós kislány azzal nincs tisztában, hogy mi van a koplalás után..mert ugye két lehetőség van, vagy addig koplal míg meg nem hal, vagy elkezd enni. namár ha elkezd enni, akkor még a minimális kalóriabeviteltől is zsírba fog hízni. tehát míg én aki sporttal és életmódváltással fogytam nyugodtan megehetek napi 1800-2000 kalóriát és szép vékony maradok, egy koplalós csaj már 1000 kalóriától is hízni fog. :) nézzétek meg sok bombajó tinicsajból mi lesz 30 éves korára!!! egy elhízott nő. és ez a jövőjea mostani koplalós csajoknak.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi még egyszer az összes választ :).
2010. júl. 29. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!