Ha a szervezet átmegy raktározó üzemmódba, akkor miért nem fogy az ember?
Figyelt kérdés
Tudom, buta kérdés, de nem tudom sajnos.2010. júl. 29. 07:09
1/13 anonim válasza:
Tényleg buta kérdés. Pontosanmit nem értessz ezen?
Ha nem kap elegendő tápanyagot, vagy nemkap rendszeresen, raktároz.
2/13 anonim válasza:
most ezt nem értem. ennyi erővel kérdezhetted volna azt is,hogy ha hízunk, miért nem fogyunk (?).
3/13 anonim válasza:
szerintem nem buta kérdés. azok buták, akik állandóan azt szajkózzák, hogy jaaaaj, hát persze, hogy nem fogysz te igen hülye, hát koplalsz és raktároz a szervezeted, így sose fogsz lefogyni. ja, persze.
nyilvánvaló, hogy akkor is fogy az ember, ha eleinte elkezd raktározni, csak esetleg pár héttel tovább tart, amíg rájön a szervezet, hogy jaja, tényleg nincs kaja, úgyhogy jobb lesz valamiből energiát csinálni.
4/13 A kérdező kommentje:
Ok, kösz :)
2010. júl. 29. 08:07
5/13 anonim válasza:
azért, mert ilyenkor a szervezet minden tápanyagból, amit beviszel zsírt akar előállítani, hogy tartalékoljon és felkészüljön a jövőre, hiszen, ha most nincs kaja, a jövőben se lesz....viszont mivel a kajádból zsír lesz, mint a legjobb energiaraktár ezért a többi tápanyagot az izmaid bontásából fogja fedezni...ezért is veszélyes koplalni, mivel a bontandó izmok közt a szívizom is szerepel ;)
6/13 anonim válasza:
08:05 most már ráadásul ott tartunk, hogy aki koplal és raktároz, az hízik is? hmmm....hát érdekes, mindenestre.
7/13 anonim válasza:
Hiába megy át a szervezet raktározó módba,a fogyás akkor is tovább folytatódik. Mindaddig amíg a napi kalória bevitel nem éri el a minimális szintet ,azaz amíg kb 1500 alatt marad .
8/13 anonim válasza:
sztem ha valaki koplal akkor az fogyni is fog
nincs olyan h raktározz és nem fogy, előbb utóbb felhasználja és fog fogyni
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát :)
Üdv.
2010. júl. 29. 08:49
10/13 anonim válasza:
hízni koplalástól senki sem fog csak zsírosodni, ha tovább koplal, akkor a bőr alatti zsírrétegeket kell felhasználja a szervezet, közben a csontvelő őssejtjei zsírsejtekké alakulnak, ha elfogy a zsír, akkor meg feldobja a pacskert az illető...vagy már egy hét koplalás után, ha peche van, akkor a szíve beadja a kulcsot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!