Ha néha becsúszik szemét kajás nap (kalória rendben, makró részben rendben), az nagy lassulást eredményez fogyásban?
?
Kalória rendben, tehát a mennyiség rendben.
Teljesen mindegy, hogy a napi kalóriabeviteled miből származik (max egészség szempontjából számottevő)
Ha naponta megeszel 2 sajtburgert de nem léped túl a kalóriakeretedet, amivel fogyhatsz, akkor fogyni fogsz. Ha túlléped a kereted, akkor hízol (hiába mondjuk gyümölcsöt ettél egész nap, de több kilót megettél, az plusz kalória). Ez a keret mindenkinél más, természetesen, testsúly,- és aktivitástól függően változik.
Ajánlom a kalóriabázis nevű oldalt, nagyon nagy segítség :) Én fogytam az oldal segítségével már 20 kg-ot.
Használom régóta, de köszönöm a tippet!
Ezek szerint a makró nem fontos annyira? (Szénhidrát bevitel pl)
Szerintem, ha tartod a napi kalóriakereted, akkor a ch sem tud kiugróan magas lenni- bár nem vagyok szakértő ebben, csak saját tapasztalatom írom :) Nekem sosem sikerült úgy alakítanom a napot, hogy mondjuk a kalóriakeret rendben, de a ch-t brutálisan túllőttem... :) Esetleg 1-2 gramm plusz, de az nem számottevő igazából. Mert minél több ch, annál magasabb kalóriatartalom, nem?
Jaaa és nem lassul a fogyásod, ha egyszer-egyszer bűnözöl (kell is a lelkednek). Egy-egy ,,diétamentes" naptól nem lehet meghízni, csak ha rendszeressé válik. Mikor "benne voltam" nagyon a fogyásban, általában heti 1 napot meghagytam magamnak, mikor többet ehettem, ezzel nyugtattam magam, hogy majd szombaton eszek. :D De olyanról is hallottam, aki egyik nap zabált, másik nap koplalt 500 kcal-al és brutálisan lefogyott ezzel a módszerrel. A végén már annyira összeszűkült a gyomra, hogy nem is tudott sokat enni :) Ez is érdekes :)
Heti 1 nem sok?
Csalónap mennyivel lehet több?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!