Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kire milyrn hatassal van/volt...

Kire milyrn hatassal van/volt a karanten? Hiztatok vagy fogytatok?

Figyelt kérdés
2020. máj. 5. 12:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Rólam ment le háj,izom meg jött fel egy kevés,mivel sokkal többet edzek mióta itthon vagyok .
2020. máj. 5. 15:52
 12/21 anonim ***** válasza:
Híztam szerintem. Olyan 3-4 kg-t tippelek, de nincs mérlegem, a nadrágom kényelmetlenebb ebből gondolom.
2020. máj. 5. 16:35
 13/21 anonim ***** válasza:
Január óta diétázom, a karantén nem akadályoz benne. Sőt, inkább még több időm van odafigyelni és mozogni.
2020. máj. 5. 18:00
 14/21 anonim ***** válasza:

+3 kg, ami mar lement (tudatosan), de tovabbi 3-tol szeretnek megszabadulni, ha mar igy belejottem :D

27N

2020. máj. 5. 22:06
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Fogytam négy kilót, nekem sokkal könnyebb odafigyelni a kajára, mikor egész nap itthon vagyok. Előtte egyetemen az volt a gond, hogy sose tudtam megtervezni mi lesz az aznapi kajám, mindig az volt amit a boltban meg a büfében meg tudtam venni és éppen két óra közt magamba tömni, itthon viszont nincs annyi csábítás, finomakat, egészségeseket tudok főzni magamnak és én kontrollálom az adagokat meg az időpontot, hogy mikor is eszem. :)
2020. máj. 6. 11:36
 16/21 anonim ***** válasza:
2 kg-ot fogytam. Nem a karanten miatt, hanem sajat elhatarozasbol. Pont erre az idoszakra esett.
2020. máj. 6. 19:44
 17/21 anonim ***** válasza:

Nekem is könnyebb itthonról odafigyelnem, több idő jut főzésre, tudatos táplálkozásra, december óta diétázok, március 15 óta 5 kilót fogytam (még sok van vissza).

Alapból autós munkám van, nagy meló volt este nekiállni főzni, dobozolni, nekem így könnyebb most.

Persze nehéz is, mert jobban ráérek, nassolni támadna kedvem, de igyekszem uralkodni magamon.

2020. máj. 7. 12:51
 18/21 anonim ***** válasza:
Én (F) nem vagyok fogyókúrázó, 9 kilót híztam február óta, csodálkozom is, mert korábban képtelen voltam ilyenre, de ennek egy jó része visszahízás, mert előtte évem fizikailag is rettenetesen fárasztó, még inkább gondterhelt, szó szerint gyomorgörcsben töltött borzasztó időszak volt, ami miatt eléggé lefogytam. Úgyhogy örülök, hogy végre nyugi van, soha ilyen jó nem volt, sikerül végre megemberesedni. Amúgy is egész nap csak eszek, de direkt is tömegelek, és gyúrok itthon, amennyit csak tudok.
2020. máj. 7. 14:17
 19/21 Sunshinedoll ***** válasza:
Maradtam ugyanannyi.
2020. máj. 7. 17:01
 20/21 anonim válasza:
Én is híztam az elmúlt időszakban, pontosabban márciustól feljött legalább 6 kiló. Meg is látszik.
2020. máj. 8. 06:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!