Kinek hogy ment az ünnepi diéta? Híztatok, fogytatok?
Mi az, hogy "ünnepi diéta!????
Épeszü ember nem diétázik, föleg nem ünnepek alatt.
Ilyenkor is, ahogy máskor is, annyit eszem, amennyi jól esik (és ez még véletlen sem zabálást jelent!), attól, hogy ünnep van, nem lesz több kajára szükségem.
Ami ízlik, azt eszem, de normál mennyiségben, ebböl következöen ünnepel alatt sosem hízok. Inkább fogyok, mert ilyenkor többet sétálok, mozgok, mert több idöm van rá!
Màrciustól életmódot vàltottam. Nem ettem ehhez mérten màsképp, csak mert karàcsony volt. Ettem az étrendemnek megfelelően.
Szaloncukrot pl nem vettünk itthonra, màshol visszautasítottam. A bejglit amúgy se szeretem, így nemet mondtam arra is, mikor kínàlgattak. Nem híztam, - fogytam, ahogy eddig. Eszemben sincs feladni A konkrét cél viszont még nagyon messze van nekem. Évekre.
7. Miért érzed szükségét, hogy kötözködj? Szerinted beteges, szerintem meg egyàltalàn nem. Az én döntésem, hogy mikor mi fér bele az étrendembe. Sok éven àt az ételek uraltàk az életem.... megfizettem érte. Elhíztam.
Àtvettem az irànyítàst, és ez jó érzéssel tölt el.
Te dönthetsz úgy, hogy a karàcsony neked megér 2-3 nap sütievést, nekem nem, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!