Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kinek hogy ment az ünnepi...

Kinek hogy ment az ünnepi diéta? Híztatok, fogytatok?

Figyelt kérdés
Miért sikerült elérni/ feladni ami a célotok volt?
2020. jan. 1. 13:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
26%

Mi az, hogy "ünnepi diéta!????

Épeszü ember nem diétázik, föleg nem ünnepek alatt.

Ilyenkor is, ahogy máskor is, annyit eszem, amennyi jól esik (és ez még véletlen sem zabálást jelent!), attól, hogy ünnep van, nem lesz több kajára szükségem.

Ami ízlik, azt eszem, de normál mennyiségben, ebböl következöen ünnepel alatt sosem hízok. Inkább fogyok, mert ilyenkor többet sétálok, mozgok, mert több idöm van rá!

2020. jan. 1. 14:07
 2/12 anonim ***** válasza:
39%
Ünnepi diéta? Nooormális?!
2020. jan. 1. 14:55
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
szerintem az ünnepek alatti diétára gondolt a kėrdező..
2020. jan. 1. 14:59
 4/12 anonim ***** válasza:
86%

Màrciustól életmódot vàltottam. Nem ettem ehhez mérten màsképp, csak mert karàcsony volt. Ettem az étrendemnek megfelelően.

Szaloncukrot pl nem vettünk itthonra, màshol visszautasítottam. A bejglit amúgy se szeretem, így nemet mondtam arra is, mikor kínàlgattak. Nem híztam, - fogytam, ahogy eddig. Eszemben sincs feladni A konkrét cél viszont még nagyon messze van nekem. Évekre.

2020. jan. 1. 15:44
 5/12 anonim ***** válasza:
83%
hiztam egy kilot de azt egy het alatt eltuntetem:)
2020. jan. 1. 18:38
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
Sőt... Én szószerint zabáltam két napig aztán harmadnap csak este voltam éhes, napközben ledolgoztam, negyednap azt látom, hogy full lapos (nyilván a belek mentek vissza) és kevesebb zsírt láttam/éreztem rajta. Nem mértem még meg magam, de nem is nagyon érdekel
2020. jan. 1. 20:22
 7/12 anonim ***** válasza:
68%
# 4/ ez viszont már beteges, hogy ilyenkor se fér bele egy kis süti vagy édesség. nem 1-2 naptól fogsz hízni vagy egy két sütitől egyszer egy évben. nem kell a ló túloldalára sem átesni.
2020. jan. 1. 22:05
 8/12 anonim ***** válasza:
63%

7. Miért érzed szükségét, hogy kötözködj? Szerinted beteges, szerintem meg egyàltalàn nem. Az én döntésem, hogy mikor mi fér bele az étrendembe. Sok éven àt az ételek uraltàk az életem.... megfizettem érte. Elhíztam.

Àtvettem az irànyítàst, és ez jó érzéssel tölt el.

Te dönthetsz úgy, hogy a karàcsony neked megér 2-3 nap sütievést, nekem nem, és ennyi.

2020. jan. 2. 01:13
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
3 kilóval nehezebb lettem, éreztem is ma, hogy szorosabb a nadrág. Persze szó se volt fogyókúráról... F
2020. jan. 2. 04:21
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szinte biztos vagyok benne hogy fogytam, mert a családomat idén sem érdekelte nagyon hogy vega vagyok, így normális kaja nem sok volt amit tudtam enni, a sütiket nem annyira szeretem, aztán meg még a gyomrom is kikészült. De most elutazok egy hétre még, lehet ott behozom a kilókat, amit más felszed ünnepekkor. 😂
2020. jan. 2. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!