Egy óra tornagyakorlat alatt lehet 1kg vagy 1,5kg-t ledolgozni?
Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 14:45
2/20 anonim válasza:
Dehogyis. De ha rendszeresen csinálod, akkor szép eredményt hozhat.
3/20 anonim válasza:
Nagyon jólenne!!Mert múltkor futottam 2 órát akkor már nem lennék 40kg
5/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Ma kezdtem el fogyózni :) azért kérdeztem.
Mondjuk ma úgy kezdtem fogyózni hogy ettem egy joghurtot, egy db paradicsomot, 2 db uborkát, fél tányér levest, 2 adag kávét.
És este tornáztam volna egy órát, nagyon szeretnék fogyni, nem vagyok kövér csak 5-6 kg felesleg van rajtam!
2010. júl. 28. 14:56
6/20 anonim válasza:
Tornázz nyugodtan, meghozza az eredményt, csak nem ilyen gyorsan. :) Viszont, ha rendszeresen csinálod, akkor van hatása.
7/20 A kérdező kommentje:
Köszi.
2010. júl. 28. 15:05
8/20 anonim válasza:
Húha, kajak majdnem ugyan azt ettem ma mint te :D egy joghurt, 1 paradicsom , az uborka helyett pár szem karfiol, leves , és én is 2 bögre kávét ittam:).A tornázás pedig jó,habár sajnos egy órás tornagyakorlat még nem igazán hoz eredményt,nem lehet tőle ennyit leadni,de pár hét után hidd el meg fog látszani, csak próbáj meg naponta mozogni ,és akkor biztos sikerül.
9/20 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó :)
Hány napja fogyózol?
2010. júl. 28. 15:10
10/20 anonim válasza:
Én 2 hete kezdtem el kicsit keményebben fogyózni, eddig csak úgy odafigyeltem.még 5 kg-t szeretnék leadni :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!