Napi 1300 kcal sok lenne?
1. Ne 2 hét alatt várj csodát!
2. Miből tevődik össze ez a mennyiség? Mivel nagyon nem mindegy, hogy mit eszel!
3. 30 perc intenzív mozgás után indul be a zsírégetés.
Jesszus, dehogy sok. 156 cm vagyok, 1400-at eszek, és fogyok. A minősége nagyon nem mindegy az ételeidnek. Egyél sok fehérjét 1,5-3g/ttkg, kevés, de minőségi, összetett szénhidrátot (2-3g/ttkg).
Magyarán: sovány húsok, tejtermékek, tojás, rengeteg zöldség, minimális tk tészta/pékáru vagy rizs, zab... Stb.
ezek az én tanácsaim :)
- naponta igyál meg minimum 2 liter vizet
- este 10 vagy 11 órakor feküdj le aludni, mert ez a legjobb a szervezetednek
- aludj minden nap minimum 6 órát
- egyél testsúlykilogrammonként minimum 1,5 - 2 g fehérjét
- egészséges zsírokat fogyassz, és főként növényi eredetűt
- összetett, lassan felszívódó szénhidrátok a legjobbak, mivel ezektől hamarabb jól laksz, és utána hosszú ideig nem leszel éhes, és nem emelik meg annyira a vércukor szintedet (zabkása a legjobb reggeli :D)
- én pihenőnapokon (heti 1-2 nap, amikor nem edzek) 1300 kcal-t eszek, edzős napokon 1600 kcal-t.
- nekem nagyon sokat segített a 'KalóriaBázis' alkalmazás
én ezeket betartom, és 2 hónap alatt a mérleg szerint 5 kilogrammot fogytam, de szerintem testzsírból többet, mert én a heti kettő 50 perces kardió mellett heti 3-4 alkalommal súlyzós, erősítő edzést is végzek, és látszik, hogy szedtem fel magamra némi izmot. most 64 kg vagyok, és a jelenlegi célom 60 kg. 17/L
ui. Sok sikert! :)
Ez konkrétan koplalàs amit csinàlsz.
Nekem 175 centihez 2300-2500 kalória között jön ki egy napom és 45 kgt dobtam le eddig. Bàr kalóriàt nem korlàtozom direkt, ennyire jönnek ki a beàllított makrotàpanyagaim- én ezekre koncentràlok, nem kalóriamegvonàsra. ( Nem mindegy milyen tàpanyagból mennyit, és milyen minőségben)
Mindezek mellett türelem kérdése is. Én 1 év 2 hónapja, hogy életmódot vàltottam.
SOHA nem a koplalàs a megoldàs ha tartós, egészséges fogyàst akar az ember.
Inkàbb jàrj utàna , hogy működik a hízàs- fogyàs folyamata- , a bevitt tàpanyagok okozta hormonàlis vàltozàsoknak közvetlen hatàsa van erre vonatkozóan. Tanuld meg, hogyan működik a tested. Jobban jàrsz ezzel, mint a kalóriàk csökkentésével a végtelenségig, azzal hogy éhezteted magad- ami hosszútàvon tarthatatlan, egészségtelen, és hozzàjàrul a jojóeffektushoz, későbbi még drasztikusabb hízàshoz.
Többet kéne enned, ez így hosszútàvon nem lesz jó, de ahogy gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!