Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 5 nap alatt lement 5kg,...

Szmuki kérdése:

5 nap alatt lement 5kg, kezdek aggódni, van rá okom?

Figyelt kérdés

(20N 158cm jelenleg 95kg)

Oké hogy a víz meg a salakanyag kiürül a szervezetből,de számomra akkor is sok 5 nap alatt,persze örülök neki csak nem szeretném ha baj lenne bele

Egy nap 1000-1200kalóriát fogyasztok,kiegyensúlyozottan viszek be fehérjét,szénhidrátot és zsírt. A yazioo alkalmazással számolom a kalóriákat.

Eddig igaz csak párolt és nyers zöldség volt a köretem husi mellé vagy hús nélkül. Ma már készítek bulgurt, igyekszek helyesen csinálni. Viszont van amikor nem érem el az 1200kalóriát de 1000 az mindig megvan ,mellé napi szintem 20km bicajozás ,de semmi különös mozgásforma...

Orvosommal beszéltem azt mondta ameddig megvan az 1000kalória addig nincs miért aggódnom mert lehet hogy majd belassul, hirtelen érte a szervezetemet .

Nem is tudom hova forduljak ,főleg most karantén idején.

2020. ápr. 22. 11:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Odafigyelek arra hogy kiegyensúlyozottan vigyek be fehérjét,szénhidrátot ,zsírt

(Amit kivontam első naptól kezdve az a kenyér,tészta,fehér rizs,cukor,vegeta,vöröshús,napraforgóolaj,üdítők,bármiféle gyors vagy zacskós kaja)

Amit leginkább eszek az hal,csirkemell,tojás,könnyen és gyorsan elkészíthetőek nekem ez fontos egy örökmozgó bébi mellett.

Rengeteg nyers zöldséget,gyümölcsöt fogyasztok. Kenyérből viszont a teljeskiörlésűt sem mert nem annyira szeretem a kenyeret.

Amit még szeretek és eszek az 0%-os jogobella

Köret gyanánt bulgur,kuszkusz,barnarizs,gersli

Reggeli: 1 narancs 1 répa (nem reggeliztem soha ,nekem nem is annyira fintos és nem is hiányzik) de te nyugodtan egyél 1 tk kenyeret pirítva vagy csirkemellsonkával

Ebéd: Ma éppen laza kajám volt mivel a szél miatt nem megyek tekerni a picivel

100g coopos saláta keverék 34 kalória

Tettem hozzá uborkát,paradicsomot

2 tükör tojás ez kb olyan (350-400kalória)

Uzsi: (már ha van) egy alma

Vacsi: szerintem saláta lesz+ főtt tojás vagy tojás nélkül

Mellette napi 2l vizet próbálok inni, itthon youtuberól 60 perc edzés.

Tegnap

Reggeli: 1 alma, 70g uborka

Ebéd : 100g bulgur 100g párolthalfilé

Vacsi: 1 narancs

2 étkezés között nem nassolok,semmiféle magvat vagy ilyesmit. Nagy a lakás bőven elég azt rendben tartani egy bébi mellett😂

Yazio alkalmazást bátran ajánlom,vonalkód alapján is betudja mérni a termékeket. Különböző időszakos böjtök,jó receptek stb.

2020. ápr. 25. 14:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem ez kevésnek tűnik. Sose értem, hogy aki ilyen jól tud vegetálni, hogy hízott meg ennyire? Addig mi volt az oka, hogy oda jutott? Nekem a dietetikus által beállított étkezésem van, 173 cm, 78 kg, és legalább 3x ennyit eszek, és fogyok. Gyerek mellett főleg muszáj a ch is, és leesnék a székről munka közben, nem tudnék figyelni, koncentrálni és megfájdulna a fejem. Mindig az a "legsúlyosabb" aki nem reggelizik. Én reggelizek, 6x ennyit eszek mikor nem diétázok, és soha az életben nem mentem 80 kg fölé, úgyhogy nem értem.
2020. ápr. 26. 15:55
 13/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Ha hiszed ha nem ,de én terhességem alatt egy dekát sem híztam,hasam 2 nap alatt visszahúzódott 2 hónapig szülés után nem volt semmi...majd szoptatás alatt 3. hónaptól nem tudom mitől de rohantak fel a kilók, egészen addig ameddig be nem fejeztem a szoptatást. Ez van ,nem zabáltam tele magamat meg semmi mert erőm nem volt rá......

Nekem ez bőven elég itthon vagyok 0-24-ben egy 17 hónapossal nincsen semmi gond,csak tanulni kell vele,játszani és közben a háztartást vezetem az is semmi igazából.

Különösen pőrgős életem nincs. :)

A lényeg hogy az 1200 kalória meglegyen:)

2020. ápr. 27. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!