Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 5 nap alatt lement 5kg,...

Szmuki kérdése:

5 nap alatt lement 5kg, kezdek aggódni, van rá okom?

Figyelt kérdés

(20N 158cm jelenleg 95kg)

Oké hogy a víz meg a salakanyag kiürül a szervezetből,de számomra akkor is sok 5 nap alatt,persze örülök neki csak nem szeretném ha baj lenne bele

Egy nap 1000-1200kalóriát fogyasztok,kiegyensúlyozottan viszek be fehérjét,szénhidrátot és zsírt. A yazioo alkalmazással számolom a kalóriákat.

Eddig igaz csak párolt és nyers zöldség volt a köretem husi mellé vagy hús nélkül. Ma már készítek bulgurt, igyekszek helyesen csinálni. Viszont van amikor nem érem el az 1200kalóriát de 1000 az mindig megvan ,mellé napi szintem 20km bicajozás ,de semmi különös mozgásforma...

Orvosommal beszéltem azt mondta ameddig megvan az 1000kalória addig nincs miért aggódnom mert lehet hogy majd belassul, hirtelen érte a szervezetemet .

Nem is tudom hova forduljak ,főleg most karantén idején.

2020. ápr. 22. 11:39
1 2
 1/13 anonim válasza:
83%
Az elején mindig több a fogyás, később majd lelassul, ezért is szokták sokan feladni, mert a kezdeti látványos fogyás után később sokkal lasabban mennek le a kilók. Semmi ok az aggodalomra.
2020. ápr. 22. 11:50
 2/13 anonim ***** válasza:
69%
Azért ilyen gyors, mert éhezteted magad, vissza fog ütni. 1200 alá nem is szabadna menned, ezzel a súllyal inkább 1500-1800kcal, és később lehetne csökkenteni.
2020. ápr. 22. 11:57
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
Igazából nincs, nekem is minden diéta elején lepattan hirtelen 3-4 kiló. Azonban minimum 1300 kalóriát egyél. Hasonló korú és magasságú lány vagyok, én nyolcvanról indultam, 1300 kalóriával lefogytam már 65-re eddig. Nyugodtan egyél ebédre szénhidrátot, jó az, kell az energia. :)
2020. ápr. 22. 12:02
 4/13 anonim ***** válasza:
88%
Mivel tele voltak a beleid kajával, vízzel, mindennel. Ne csodálkozz ha ez mind kijön és hirtelen fogysz egy nagyot.
2020. ápr. 22. 12:08
 5/13 anonim ***** válasza:
27%
Mázlista!
2020. ápr. 22. 12:11
 6/13 anonim ***** válasza:
71%
Az első napokban mindig gyors a súlyvesztés, utána viszont be kellene állni 3% fogyásra havonta, ami a te esetedben max 3 kg. Ismétlem, havonta. Kiindulásnak jó a napi 1200 kalória, de lehet, hogy korrigálnod kell, ha a havi fogyás nem 3 kg.
2020. ápr. 22. 12:12
 7/13 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm szépen a válaszokat! Akkor megnyugodtam.😊 (Ez annak szól aki szerint éheztetem magam) hála Istennek nem érzek éhség érzetet,igyekszem nem menni 1200 alá ,de van amikor rohanós napom van és mire eszembe jut a vacsi akkor már hat elmúlt ,na ilyen alkalmakkor nem volt meg az 1200 .
2020. ápr. 22. 12:24
 8/13 anonim ***** válasza:
57%
#12.24 Ha számolod a kalóriákat, teljesen mindegy, hogy a nap mely részében eszel.
2020. ápr. 22. 12:54
 9/13 anonim ***** válasza:
71%

Egy nagyon fontos dolog van: ne méregesd magad par naponta vagy hetent. Kizarolag mindig minden honap adott datuman reggel tedd meg. Tehat havinta egyszer!!!

Ez azert jo mert amikor belassul a fogyas akkor is latszani fog havonta valami. De ha 5 naponta mered akkor nem fog es nem tesz jot mentalisan

2020. ápr. 22. 13:44
 10/13 anonim ***** válasza:
79%
Engem érdekelne 1-2 napi étkezésed, hogy mit eszel-iszol és mikor, 2 étkezés közt eszegetsz-e vmit, magot vagy bármit, fehérje stb., szóval hogy hogy kezdtél neki? Kéne egy kis életszerű ihlet. :D
2020. ápr. 22. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!