5 nap alatt lement 5kg, kezdek aggódni, van rá okom?
(20N 158cm jelenleg 95kg)
Oké hogy a víz meg a salakanyag kiürül a szervezetből,de számomra akkor is sok 5 nap alatt,persze örülök neki csak nem szeretném ha baj lenne bele
Egy nap 1000-1200kalóriát fogyasztok,kiegyensúlyozottan viszek be fehérjét,szénhidrátot és zsírt. A yazioo alkalmazással számolom a kalóriákat.
Eddig igaz csak párolt és nyers zöldség volt a köretem husi mellé vagy hús nélkül. Ma már készítek bulgurt, igyekszek helyesen csinálni. Viszont van amikor nem érem el az 1200kalóriát de 1000 az mindig megvan ,mellé napi szintem 20km bicajozás ,de semmi különös mozgásforma...
Orvosommal beszéltem azt mondta ameddig megvan az 1000kalória addig nincs miért aggódnom mert lehet hogy majd belassul, hirtelen érte a szervezetemet .
Nem is tudom hova forduljak ,főleg most karantén idején.
Egy nagyon fontos dolog van: ne méregesd magad par naponta vagy hetent. Kizarolag mindig minden honap adott datuman reggel tedd meg. Tehat havinta egyszer!!!
Ez azert jo mert amikor belassul a fogyas akkor is latszani fog havonta valami. De ha 5 naponta mered akkor nem fog es nem tesz jot mentalisan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!