Ti hogyan "fogadtátok" el magatokat, a testeteket a fogyókúra alatt?
Csinos ruhák :) Felszínesen hangzik, de szerintem sokat dob az ember hangulatán, ha bármilyen is az alkata, de szépen fel tud öltözni hozzá. Főleg nőknél, férfiaknál ez talán nehezebb.
A másik, elfogadod, hogy most ez van, és tudatosítod, hogy miért dolgozol. Ha abbahagyod, marad minden úgy, ahogy. Ha már 1-1 ruha kisebb, csinálj fotókat bennük, hogy jobban látszódjon. Meg amúgy is. Képeket összevetve jobban látszik a fejlődés, ami nagyon moziváló tud lenni.
Nekem facebook dobott fel egy egy évvel ezelőtti edzős videót, ahol még 8 kg-mal több volt rajtam (novemberben kezdtem el a diétát). Azért tisztességesen látszik ahhoz képest. No meg én imádok mozogni, engem már pusztán maga az edzés is motivál.
Kitartást! Lesz ez sokkal jobb is, csak sose add fel :)
Az első nagyon jót ír. Amikor elkeseredsz, kiveszed a szekrényből az egy-két számmal kisebb nadrágot, szoknyát, és megállapítod, hogy 1-2 hónapja ez még nem ment volna rád, vagy nem tudtad volna összegombolni magadon. Ez sokat segít.
Ugyanis az alakodon, test formádon nem tudsz sokat változtatni. Tehát ha lefogysz 10 kilót vékonyabb leszel, de a formád nem fog sokat változni, mert ugye az adott. Tehát sokszor esünk abba a hibába, hogy azt mondjuk: ugyanúgy nézek ki. Pedig nem, lement mindenhonnan 5 centi.
Szóval a ruhák fejezik ki a legjobban, hogy jó úton haladsz.
Minden egyes nap haladsz a célod felé:) Kis lépésekkel, de haladsz. Én nem szeretek a tükörbe nézni egyelőre, de amióta edzek itthon, kisebb változások azért láthatóak, pedig nem csinálom annyira régóta. És ez aztán még jobban motivál. Meg nem az az ember vagyok, aki feladja, elkezdtem, végigviszem, az én testem, magamnak akarok tetszeni:)
Motivál a cél, motivál az, hogy képes vagyok rá, hogy elérjem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!