Eredményes lehet a sok mozgás?
Kevés időm van a nyaralásig hátra, kb. 20 nap. Szeretnék pár centimétert karcsúsodni itt is, ott is...
Arra gondoltam, hogy 4 után nem eszem, csak délig fogyasztok szénhidrátot, azt is csak teljes kiőrlésű pékáruban és gyümölcsökben, amúgy igyekszem tejterméket, husit és zöldségeket enni.
Ezek mellé naponta 1-1,5 edzéseket iktatok be, cardio és súlyzós edzést kombinálva. Nekem nem a kilók számítanak, hanem az, hogy a testem alakuljon és karcsúbb legyek. Szerintetek ennek van értelme és működhet?
Miért is nincs értelme a 4 után nemevésnek???
Attól hogy 4 után nem eszik, még nem jelenti azt, hogy koplal!
Egyébként szerintem jó kis terv ez, ha mindent betartasz, és hanyagolod a cukros, zsíros ételeket biztosan lesz eredménye. Sok sikert!
"Miért is nincs értelme a 4 után nemevésnek??? "
Hát szerinted a szervezet délután 4-tól másnap reggel 7-ig, cirka 14 óráig miből fog élni úgy mégis?
4 után nem eszel, előbb utóbb rádtör a farkaséhség
nyugodtan lehetne mondjuk 6 ra utáni evészetet abbahagyni, éhezni fogsz
Vázolom mi történik ha 4 után nem eszel: leesik a vércukrod, a szervezeted éhezteted (ha nem érzed akkor is, mivel folyamatos tápanyagellátásra van szüksége, ezért mondják hogy 2-3 óránként enni kell valamit), így az rááll egy tartalékoló üzemmódra, így amikor majd reggel kajálsz, az inzulinszint azonnal megugrik, a tested azonnal elraktároz valamennyit zsírba, mert pánikban van hogy később ismét nem lesz mit felhasználnia.
Azonban 4 után nem lesz elég energiád ahhoz hogy zsírt bonts le, ezért izomból fogja fedezni az energiát amire szüksége van.
Tökéletes módja annak hogy vékonyabb legyél de nagyobb testzsírszázalékkal.
Tehát egyél 2-3 óránként ha nem súlyból (ahogy a sok itteni marha) akarsz veszíteni hanem szépen formálódni akarsz az izomzatod megtartásával.
Estefelé fehérjéket és rostokban gazdag ételeket fogyassz, szénhidrátot csak akkor ha este is edzel.
20 nap alatt mondjuk nem hiszem hogy szemmel látható eredményt érsz el, inkább már most kezdj el készülni a jövő évi nyaralásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!