Fogyni akarok! Bár mások szerint vékony vagyok. TINI FOGYÓKÚRA? (164/46 és 13/L)
Istenem...
13 évesen miért nem lehet felfogni azt amit mások mondanak??Fogyókúra verseny????Hát ilyen kilóknál nemmondom...Ügyesek vagytok Ti is...
ne oltogassátok szegényt, mert nem tehet róla. ez betegség. én is benne vagyok. és pontosan tudom, milyen rossz, hogy állandóan a kajákon, a kalóriákon, a mozgáson kattog az agyad, és hiába veszekednek véled a barátaid, te még mindig dabagdtan látod magad... fizikálisan is rossz. de azok a mentális görcsök... senkinek nem kívánom. bár, én már felnőttnek számítok, testsúly-dolgok kapcsán abszolút nem tudok objektíven gondolkodni. most a rehabon gyógyulgatok.
valakinek a környezetedből, kedves kérdező, észre kell vennie, mi történik véled, és lépnie. mondhatnék dolgokat [ijesztőeket... mint a csontritkulás, lábfájás, és hogy kipisiled az izmaid, meg, hogy milyen "jó", mikor mindenki azon flessel, hogy nem eszel és elájulsz a suliban...] de tudom, hogy nem én foglak meggyőzni. remélem, a szüleid realizálják, mi történik, és megóvnak attól, hogy tönkre vágd magad.
jobbulást!
:*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!