Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » L-karnitinnel segítene valaki?...

L-karnitinnel segítene valaki? k. ö. sz. I.

Figyelt kérdés

szálkásítani szeretnék,és arra gondoltam, kipróbálom, mert azt hallottam,hogy segíti sportolás közben a zsírégetést.

van értelme kipróbálnom?

lehet valamilyen más hatása, ezen kívül?

hol, mennyiért lehet kapni?

köszi,előre is:)

2010. júl. 26. 09:24
 1/6 A kérdező kommentje:
ja,és 18 éves lány vagyok, és szedek allergiagyógyszert. az baj lehet??
2010. júl. 26. 09:31
 2/6 anonim ***** válasza:
4-6 ezer ft körül mozog az ára a folyékony kiszerelésnek (és csak ilyet érdemes venni, mert a tabletta nehezen és rosszul szívódik fel). Testépítő boltokban lehet kapni, vagy rendelni a netről (shop.builder.hu, én innen szoktam). Mellékhatása nincs. De azon az oldalon, amit belinkeltem, találsz róla részletesebb leírást, érdemes elolvasni. Nekem segít, edzéshez használva tényleg csodaszer, allergiára nincs semmilyen hatással, ez egy vízben oldódó vegyület, a szervezet is termeli úgy 50 éves korig, plusz húsokkal, hüvelyesekkel viszel is be a szervezetbe L-carnitinet.
2010. júl. 26. 12:41
 3/6 Böse ***** válasza:
Közkedvelt zsírégető, negyed-fél grammot használj belőle mozgás előtt fél órával, DE! én azt ajánlom, hogy kezdj el nélküle diétázni(becsületesen, félreevés nélkül), fokozatosan csökkentsd a szénhidrátot, és ha már teljesen megáll a fogyásod, akkor kezdd el használni, addig teljesen szükségtelen.
2010. júl. 26. 13:06
 4/6 A kérdező kommentje:

én mindig egészségesen étkeztem:D nem fogyni akarok, csak szálkásítani..

de ez nagyon drága:S nem lehet valahonnan olcsóbban beszerezni?

2010. júl. 26. 13:43
 5/6 Böse ***** válasza:

Nem tudom te mit értesz szálkásítás alatt, én azt hogy zsírt vesztesz, magyarul fogysz.

Jelenleg ez a 2 legolcsóbb

[link]

[link]

De mondom: ha profi a diétád és 100%-ig betartod, akkor nincs rá szükséged

2010. júl. 26. 13:56
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2010. júl. 26. 14:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!