Hogyan étkezzek/mit sportoljak, hogy nyárra le tudjak adni 6-7 kilót?
20 éves lány vagyok, jelenleg 175 cm-rel és 62 kilóval. A testzsírszázalékom 27.4 %, az izom 42.2 kg rajtam elvileg (nem tudom, mennyire hiteles a mérleg). A BMI-m 20.2,ami tudom, hogy normális, de a tükörben nem tetszik, amit látok.
Illetve többféle visszajelzést kaptam mostanában: valaki szerint kinézetre 65+ kiló vagyok, és a combom nagy, valaki meg közölte, hogy el fogok fogyni ha így folytatom... És nem tudom, kinek adjak igazat, én már nem látom reálisan magam mostanában.
Az étkezésről annyit, hogy odafigyelek, nincs konkrét diétám, de mostanában szeretek vega/vegán dolgokat főzni, kipróbálni újdonságokat (már amennyire a pénztárcám engedi).
Sportolni szeretek, csak nincs sok lehetőségem rá, de ilyen otthoni gyakorlatokat naponta csinálok, nem tudom az mennyit ér. :D
Szívesen fogadok tanácsokat, jó lenne azt a pár kilót leadni.
20.2-es BMI-vel éppencsak a sovány kategória felső határán vagy!
Miért kellene lefogynod?
cukros, olajos ételeket hagyd el
kisebb adagokat egyél többször egy nap
lassan felszívódó szénhidrátokat fogyassz
illetve sportolj legalább heti 4x
ha tudsz angolul nagyon ajánlom a FitnessBlender edzésprogramjait, kb 5-6 ezer egy program 2 hónapra, illetve van rengeteg ingyenes edző videójuk youtube-on
én is 20 éves lány vagyok, 172 centi január elején kb 70 kiló lehettem, most olyan 66 vagyok kb. nem tűnik sok fogyásnak de határozottan látszódik rajtam, 60 a cél
itthon csinálom az egyik edzésprogramjukat heti 6x edzem, napi 4x eszem kis adagokat plusz nekem a napi kávé adagom a snack :D
szóval így lassan de biztosan elérheted a célod, éheztetés nélkül, tónusosabb a testem, laposabb a hasam, vékonyabb a combom, és érezhetően izmosabb lettem 2 hónap alatt
sok sikert!:)
Nem azért mondom de ha 65+ kilonak kinèzel, 175cm-hez az sem sok.
Képről lenne ezt a legjobb megmondani, viszont ha azt mondják hogy vastag a combod az nem feltétlenül zsír, a legtöbb sportos lánynak vastagabb a combja a testéhez képest.
A kalóriákra lenne érdemes odafigyelni 1300korül egyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!