Miért állít le mindenki amikor mondom hogy fogyni szeretnék?
55 azért màr túlzàs... De én úgy làtom nincsenek egészségtelen/ irreàlis elvàràsaid. 172/62 az teljesen rendben van. Bàr nem tudom 2 kg mennyi vàltozàst hozhat:) De még a 60 is ok. Nincs tapasztalatom kis mértékű fogyàs terén.
Amíg egészségesek a célkitűzések addig szerintem senkinek semmi köze a magànéletedhez. Egyàltalàn minek közlöd boldog boldogtalannal, hogy fogyni akarsz? Én pl csak a férjemnek mondtam, mert nàlunk ő intézi a bevàsàrlàst, és érdekelte miért vannak új dolgok a bevàsàrlólistàn:) Miért cseréltem le ezt azt stb. Senki màs nem tudja.
Addig jó amíg nem tudjàk és nem csesztet senki. Én pl direkt ugyanazokat a ruhàkat hordom ( nadràgokat övvel), így pl a fogyàsom nem tűnt fel még senkinek 1 év utàn se , elég jól takarnak a ruhàim. Addig se piszkàlnak azzal kapcsolatban, hogy haladok.
Szokj hozzà, hogy az emberek többségének nem tudsz megfelelni ( nem is kell). De sokaknak semmi sem jó...és mindig lesz valami amibe belekötnek.
Hát figyelj kérdező, Magyarország a világ egyik legelhízottabb országa, tükrözi a válaszolók hozzáállása is, 25 testzsírszázalék alá akarsz menni, akkor hülyének néznek és kikiáltanak anorexiásnak, sőt pszichiáterhez is küldenek, miközben 18-21% között van igazán feszes hasad ahol nem gyűrődik ülve a háj. Ja és közben ők is ezekre a csajokra legeltetik a szemüket.
Kevés izommal egyáltalán nem kevés az 55kg se ilyen magasság mellett, mármint bőven egészséges kategóriába tartozik.
Nem hiszem, hogy 3 kg annyira nagy változást okozna, de ha nagyon akarod, akkor tényleg ne hangoztasd, hanem csináld.
A mozgással azért óvatosan, ha alapból van heti 5 edzésed, könnyen túlhajthatod magad, ha még elmész minden héten ennyit futni is. A túlhajtás pedig eredményezhet stagnálást a fejlődésben, fogyásban, és sérülésekhez is vezethet. Persze, ha csak 20 perc kocogásról van szó, előtte rendes bemelegítéssel, utána hosszabb nyújtással, akkor nem valószínű, hogy gond lesz, de oda kell figyelni. Plusz a sok mozgás miatt vizesebbek lesznek az izmaid (kell a regenerálódáshoz), ami simán plusz 1-3 kg.
A másik, ennyi súlykülönbség teljesen normális nyár-tél között. Párom verseny szinten edzett fiatalabb korában, ugyanúgy edzett, ugyanúgy evett, és 3-4 kg-mal mindig több volt télen. Nyilván benne van az, hogy nyáron többet is sétál az ember, de tavasszal, nyáron egyébként is könnyebb fogyni, mint télen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!