Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 60 éves vagyok 30 kg súly...

60 éves vagyok 30 kg súly feleslegem van. Milyen gyors fogyókúrát javasoltok nekem mint férfinek?

Figyelt kérdés
2020. febr. 26. 19:26
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
A "gyors fogyókúra" oximoron!
2020. febr. 26. 19:33
 2/9 anonim ***** válasza:
89%

60 évesen azért lehetne annyira logikus a gondolkodásod, hogy a 30 kg-ot sem 2 nap alatt szedted magadra, ezért lemenni sem ennyi idő alatt fog.

Gyorsan legfeljebb úgy tudod, ha megálmodod magad 30 kg-al kevesebbnek!

2020. febr. 26. 19:54
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
próbáld ki, hogy nem eszel SEMMI kenyeret, krumplit (rizst keveset) és nem iszol sem cukros, sem cukorpótlós italt (ásványvíz, üres zöldtea, kávé) Ha következetesen csinálod 2-3 hét alatt lemegy 2-3 kiló. Ettől jobban fogod érezni magad, és ez erőt ad, hogy folytasd. Gyorsabban nem megy sajnos.
2020. febr. 26. 20:00
 4/9 anonim ***** válasza:

3. Kérlek hülyeséget ne mondjunk. Mi a probléma a teljeskiörlésű kenyérrel, és a basmati rizzsel?

Még mindig kalória deficittel lehet fogyni, és lehet enni mindent ami nem ad fokozott inzulinválaszt, de csak mondom, nem hal senki bele egy adag krumplipürébe.

2020. febr. 27. 10:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek négyes, nem mondtam, hogy probléma van a kenyérrel, krumplival. Nekem ez a módszer bevált, azt adtam át a valószínűleg kezdőként induló versenyzőnek. Üdvözlet.
2020. febr. 27. 17:46
 6/9 anonim ***** válasza:

5. Csak így azt hiszi a kedves teljesen laikus, hogy attól fogy hogy nem eszi a kenyeret, közben megeszik 2kg baconbe tekert oldalast hozzácsap 200g földimogyót, és benyomott 5000 kalóriát, hiába van mérsékelve a szénhidrát.

Tudnia kell, hogy a kalóriadeficit miatt fogy mindenki, semmi más miatt.

Félrevezető volt amit írtál és kizárólag akkor működik ha ezzel deficitbe kerül.

2020. febr. 27. 18:44
 7/9 anonim ***** válasza:
6 lehet. De a kezdő versenyzőknek kalória deficittel, fokozott inzulinválasszal nem lehet segíteni. Egyszerűbben mondd.
2020. febr. 27. 18:57
 8/9 anonim ***** válasza:
7. Miféle kezdő versenyzőkről beszélsz?:)
2020. febr. 27. 19:13
 9/9 anonim ***** válasza:
öö.. a kérdezőnkről, aki kámforrá vált időközben
2020. febr. 27. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!