Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen edzést javasoltok...

Milyen edzést javasoltok fogyókúra mellé?

Figyelt kérdés
Körülbelül 20kg-ot szeretnél leadni, diétázom és zöldkávé kivonatos kapszulát is szedek. Szeretnék mozogni is, de nem konditeremben, mert ott rosszul érezném magam. Nem szeretnék mások előtt szerencsétlenkedni.

2013. nov. 1. 23:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az aerob edzés a leghatékonyabb kiegészítője a diétának (sokak szerint), ez tempós séta, kocogás, szobakerékpár, lépcsőzőgép...
2013. nov. 1. 23:41
 2/4 anonim ***** válasza:
48%

Zöldkávét el kell dobni, helyette (a pénzből több zöldséget, vagy jobb minőségű húst venni. alapvető szemlélet. vagy c-vitamint, d-vitamint, k2-vitamint..)

Értelmesen kell diétázni, hiába hiszi mindenki hogy jól csinálja, az egyik legvitatottabb téma a sok mondvacsinált szakértő miatt akik hülyeségeket terjesztenek hitelesség látszatába burkolózva. Nagyon kell gondolkodni!

Qigongozni, jógázni, taichizni kell. Külső stílusú edzések nem erősítik eléggé a hormonrendszert, márpedig az elhízás hormonális, belső eredetű probléma, állapot.

Maga az izommunka csak kalóriafelhasználással jár, ez még semmi. Segíteni kell az egészséges endokrin rendszert, ehhez belső tornák vannak. Egy jóga edzés többet ér mint hosszú-hosszú futás, kimerítő aerob edzés. Bár én alapvetően Qigong párti vagyok, de ezt kevesebb helyen lehet tanulni (nem mintha az igazán jó színvonalú jóga oktatás olyan gyakori lenne). Ezeket ki lehet erősíteni hagyományos erősítéssel, ez így nagyon jó módszer, de kevesen ismerik, nem populáris.

2013. nov. 2. 08:19
 3/4 A kérdező kommentje:

Húst nem igazán eszem, csak nagyon ritkán csirkemellet, de azt sem szeretem annyira. Nagyon szeretem a tészta ételeket, és a sajtokat, szerintem ez volt a fő gond, egy ideje próbálom ezeket kiszorítani az étrendemből. Zöldséget és gyümölcsöt pedig sokat eszem (persze normális kereteken belül).

Régebben kézilabdáztam elég sokáig, és akkor sem voltam sokkal vékonyabb...

2013. nov. 2. 13:53
 4/4 anonim ***** válasza:

A húsevés mennyisége egy dolog.

Ami nagy bajokat okoz, az a szénhidrát alapú, ráadásul a glutén tartalmú gyors szénhidrát (búza, rozs stb.) alapú zsírszegény táplálkozásmód, tejtermékekkel. Magyarul a reform, 'egészséges' táplálkozás, ez az igazi baj. Hogy ezt elterjesztették, tehát pont a tésztaevés.

A tészta az csíkozott répa lehetne.. így működhet csak. Búza tökéletesen felejtős, és a próba során kiderülne: a sajt elhagyás is sokat segíthetne (és ettől még maradna boldogság az életben :)

2013. nov. 2. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!