A rizs hizlal?
Figyelt kérdés
2020. febr. 19. 01:31
1/11 anonim válasza:
Semmi sem hízlal, ha az energia szükségletednél kevesebbet eszel összességében.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi. Most leálltam az édességgel, peksütikkel, cukros italokkal. Teljes kiorlesu kenyerer eszem. Eszem mindent amit eddig is, csak kevesebbet.
2020. febr. 19. 03:40
3/11 anonim válasza:
"Most leálltam az édességgel, peksütikkel, cukros italokkal... Eszem mindent amit eddig is"
akkor lealltal ezekkel vagy nem?
4/11 A kérdező kommentje:
Úgy értettem ezekem kívül. Főtt etelekre gondoltam.
2020. febr. 19. 05:51
8/11 anonim válasza:
Mar kérdezte mas is, de itt az elsonek is igaza ban egyebkent, meg ott is annak aki kifejtette, hogy miert "hizlal".
https://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__9..
Bulgurt ajánlom helyette, barna rizst rossz esetben, de leginkább zöldségeket!:)
9/11 anonim válasza:
Ha megkéred Sóbert Nórbi atyuskánkat, hogy áldja meg a rizst, és írja rá, hogy apdét, akkor már nem hizlal!
10/11 anonim válasza:
Semmi sem hízlal, ha nem vagy piknikus alkat és nem eszel sokat. Láttál már kövér japánt a szumósokon kívül?
Náluk élnek a Földön a leghossszabb ideig az emberek. Édességet alig esznek, alig ismerik, csak import van; halon, zöldségen, zöld teán, rizsen és főleg (eredetileg) mértékeltes élettel pedig alig lehet elhízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!