Tejberizs így készítve hízlal?
Mikor lesz már vége az ilyen kérdéseknek?!
Értsd/értsétek már meg, hogy semmi nem hizlal, míg kalóriadeficitben vagytok. Ha meg nem, akkor minden hizlal a vízen és a levegőn kívül...
Ugyanannyi kcal van benne, mint a simában, kb.
De amúgy valóban az számít, ahogy az első monjda, ha általános kcal deficitben vagy akkor nem hízol.
3-as, bocsi, de én nem értem, hogy jönnek ezek ide...
Kérdező, ha a sima főtt rizs mint köret megfelelő neked a diétádban, akkor ez a tejberizs is. Bár a rizstejben szerintem van valamennyi cukor, de ettől még beleférhet, ha a nap többi részé
Kalóriaegyenleg kérdése, hízhatsz-e.
Én sem tartom finomnak a tejberizst barnarizsből, túl rágos, de ízlések és pofonok... Nekem bármilyen tejberizs kvázi garantálja, hogy nem fogok fogyni, mivel szénhidrátbomba, de ez egyéni. Ha téged nem laktat és eszel mellé rengeteg egyéb ételt s emiatt kalóriatöbbletbe kerülsz, akkor hizlalhat. Amúgy nem.
Kókusztejjel kevesebb xilit kell hozzá és szerintem finomabb, érdemes lehet kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!