Milyen módszert tudtok fogyásra, begyulladt lábnál?
Csupa olyan kifejezéseket használsz,amiből semmire sem lehet következtetni.
Olyan nincs, hogy begyullad a lábad, meg lerobban. Begyulladhat egy idegszál vagy egy ér,esetleg lehet izületi gyulladásod. Ezeket illik megtanulni, hogy ne járatsd le magad pl egy orvos vagy gyógytornász előtt.
Koleszterint sem lehet égetni. Zsírégetés van, amihez kardió kell és súlyzós edzés.
Semmilyen tréningprogramot nem lehet ajánlani neked-hacsak nem felelőtlen valaki-az alapvető dolgok ismerete nélkül: hány éves vagy, van-e túlsúlyod (mennyi?), milyen az alapedzettséged, van-e keringési problémád, milyen az életmódod, a táplálkozásod és mi a valódi célod (A fogyás nem válasz,mert a testösszetétel számít, nem pl a kiló. A BMI is elavult és nem használják). Mert a fekvőtámasszal így semmire sem fogsz menni, épp csak mozogsz és nem ülsz.
Ezen a képen vannak hasonlóak, csak nem labdán kellene hanem valami stabil dolgon, hogy nehogy ráess a gyulladt lábadra. Én kanapén szoktam ezeket régebben. De jobb ha beszélsz gyógytornásszal szerintem is, és persze orvos az ízületi gyulladás miatt.
"nem tudtok valami jó kis mozgásszegény koleszterin égető módszert?"
Pamlagon ülve aggódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!