Mi a motivációtok a fogyásra? Többi lent.
164 cm vagyok és 62 kiló. Az elmúlt 2-2,5 évben lelkileg rosszul voltam, ezért is híztam meg. Előtte 56-58 kiló voltam (amiből szintén szerettem volna még fogyni). A futás/kocogás nem jön be, mert régen táncoltam és tönkrement a térdem. Nagyon rosszul érzem magam, hogy nem tudok változtatni a testemen. Most úgy érzem, hogy képtelen lennék lefogyni. Viszont szeretnék változtatni ezen, de nincs elég motivációm belekezdeni a fogyókúrába. :((
Érdekelne a ti motivációtok/történeteitek, hogy hogyan kezdtetek bele a fogyókúrába, vagy mi vitt rá arra, hogy elkezdjetek fogyókúrázni. Az elért eredmények is érdekelnének és hogy honnan indultatok.
Bármilyen tanács jól jönne. Ha volt már valaki hasonló helyzetben, hogyan lábaltatok ki belőle?
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
20/L
Kétszer fogyókúráztam rendesen. Egyszer Tom Holland miatt, miután megtudtam, hogy egy szerepe miatt naponta 500 kalóriát vitt be a szervezetébe maximum. Ezt próbáltam utánacsinálni, kíváncsiságból, mint egy kísérlet. Nem tartott sokáig, nagyon macerás volt.
Másodszor a szalagavatós keringőm miatt fogyókúráztam, hogy a srác fel tudjon kényelmesen emelni, és ne utáljon nagyon, meg rosszul éreztem magam, hogy a barátnője olyan kis 40 kiló, én meg közel se... Szóval kb októbertől februárig fogyiztam, napi kalóriabázis meg minden, lépcső, séta, kevés kaja, sok víz. 66 kilóról lettem 59. (és közben még nőttem is!) Visszahíztam az egészet a kövi két hónapban, de már nem igazán érdekelt.
170/65l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!