Csak reggelizek mindennap, nem birok többet enni. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Fogyni is akarok, így sikerül is, de tudom, hogy valami nincs rendben. Egész nap nem birok enni, csak reggel megeszek egy szendvicset, és az egész napra elég. Vajon ez miatt fogyok? Lesz valami bajom, ha nem eszek? Segítsetek légyszives.2010. júl. 23. 18:10
1/5 anonim válasza:
Igen lesz ,mert ez nem egészséges. Szerintem lassan lefog az anyagcseréd is állni. Próbálj meg lassan minnél többet enni , nem kell eleinte sokat csak egy nagyon keveset. Ha nem segít akkor szerintem fordulj orvoshoz.
2/5 anonim válasza:
ha pár napig csak reggelizel nem lesz semmi bajod. biztos a nagy melegtől nincs étvágyad. azért ha hosszabb távon ez van az már gáz.
3/5 anonim válasza:
valószínűleg egy hibridpitekusz vagy
4/5 anonim válasza:
Ha sokáig csinálod, akkor bizony lesz bajod tőle. Nem csak annyi, hogy visszahízod a leadott kilók dupláját, az a kisebbik gond. De az egészségedet is tönkreteheted ezzel, hisz nem viszel be elegendő tápanyagot, vitamint a szervezetedbe. Enni muszáj. A szíved is csak akkor tud dobogni, ha viszel be elegendő táplálékot.
Még ha úgy érzed, hogy elég a szendvics, akkor is próbálj meg napközben eszegetni egy kicsit. Akár a meleg miatt, akár másért nincs étvágyad, de néhány szem lédús, hideg gyümölcs, egy pohárka natúr joghurt, tej igazán lecsúszhatna. Ezek annyira nem laktatnak, nem nehéz kaják, de legalább van bennük némi kalória. Próbálj meg ilyen könnyű kajákból legyűrni egy keveset.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2010. júl. 23. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!