Szerintetek igazat mond, hogy 2 hónap alatt 40 kg-ot fogyott és nem lóg a bőre?
Figyelt kérdés
Egyik rokonomat nem láttam már 1 éve és nagyon lefogyott. Mondom, jót tett ez az 1 év. Azt mondta, hogy 2 hónap volt és 2 hónapot alatt dobott le 40 kg-ot kemény diétával, zsírégetővel és sok sporttal. Mondom és a bőröd nem lóg? Mert én ugye a ruhától nem annyira látom. Azt mondta, hogy nem. Szerintetek ez reális?2020. febr. 16. 12:46
11/15 anonim válasza:
Egy hét után sem halna éhen van aki böjtel fogy és semmit nem eszik hetekig viszont figyelni kell nyilván nátrium stb pótlására és nem ajánlott hosszabb hetekig ezt csinálni.
Viszont akik egy hónapig léböjtöltek is max 15kilót fogytak szóval esélytelen ennyit fogyni 2 hónap alatt.
12/15 anonim válasza:
Ez a léböjt abból állt, hogy zöldség levét itták csak és magát a rostot azt ugye a gyümölcscentrifura kiszűrte és azt kidobták.
Szóval kb ilyen napi 200kcalt ha bevitt az emberke és nem evett semmit emellé.
13/15 anonim válasza:
Elég lett volna, ha gratulálsz és nem kérdezel tőle ilyet, mert nem illik.
14/15 anonim válasza:
13. Végre valaki. Azt hittem csak én gondolom, hogy bunkósàg volt.
15/15 anonim válasza:
13. Én is rákérdeznék egy természet feletti dologra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!