Szafi lisztektől valakinek hasfájás?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy hónapja eszem Szafi Free liszteket és azóta fáj a hasam és hasmenésem van. Volt valakinek ilyen problémája vele?2020. febr. 13. 13:29
1/7 anonim válasza:
HA nem tesz jót, akkor ne edd.
Eleve jórésze nem arra való, hogy azt egye folyamatosan az ember, hanem csak akinek valamiért szüksége van egészségügyi okokból diétára, akkor tudják helyettesíteni egy-egy alkalommal a normál lisztet.
2/7 anonim válasza:
Valamire allergiás vagy az összetevők közül.
3/7 anonim válasza:
Szója,csillagfürt ? Nem tudom tartalmaznak-e ,nem ismerem őket,de ezek tudnak leginkább problémát okozni .
4/7 anonim válasza:
Az ilyen termékek nem arra valók, hogy minden nap ezeket edd.
5/7 anonim válasza:
Ahogy elottem írják, nem kell minden nap ezt enni. Héti 1-2 alkalommal is elég, vagy ritkábban. Lényegében amúgy rost az egész keverek, megköti a cuccost ha érted mire gondolok. Sokkal többet kell innod mellé, kevesebbet enni ezekből, mint egy hagyományos változatú kajából és hát ne annyira sűrűn.
6/7 anonim válasza:
Szia!
Kenyeret vagy inkább édes péksütiket sütsz belőle? Mert ha gyakran csinálsz édeset, és ha eritrittel készíted, akkor talán az lehet a ludas. Sok ember érzékeny rá. Puffasztó, nagyobb mennyiségben hashajtó hatású lehet.
7/7 anonim válasza:
Próbàld ki a free helyett a Reform termékeket! Pl nekem a protein fasirt ami kikészít, egyszer próbáltam de elég volt sajnos pedig eszméletlen finom:( de más gyártótól meg nincs bajom a fasirtporokból. De ez fordítva is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!