20 éves lány vagyok, és 159cm,50 kg. bulemiában
szenvedek 5 éve. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
nem vagyok anorexiás de a súlyom a mindenem mindig kövérnek érzem magam mert 3 éve leadtam 15 k- t de azóta ez van. tudom orvoshoz kellene mennem de nem akarok.ha eszem bűntudatom van! valamikor meg nem is eszem. mit csináljak? kérem írjanak köszönöm!
2010. júl. 23. 12:15
1/7 anonim válasza:
márpedig segítség nélkül nemigen tudsz meggyógyulni. nyugodtan menj el, az a dolga, hogy segítsen az embereken!
amúgy meg ne legyen bűntudatod ha eszel. az embernek szüksége van a táplálékra, hogy élni tudjon.
vegyél erőt magadon, ne hánytasd meg magad kajálás után. szép az élet, ne tedd tönkre ilyenekkel!:):):)
2010. júl. 23. 12:34
2/7 anonim válasza:
hát pedig, amiket leírtál én inkább húznék az anorexia felé bár te tudod, h mi a bajod pontosan, mert a bulimia az amikor eszel majd kihányod v hashajtót veszel be! Nagyon veszélyes, mert tönkre megy a nyelőcsöved + a gyomrod is a végén már egyáltalán nem fogja tudni befogadni a kaját! Az anorexia az amikor nagyon keveset eszel egy nap s kínzod magad, h nem akkor sem eszem bár a betegség legvége mikor már tényleg semmit nem veszel magadhoz közbe eszeveszettül edzel ott a bűntudat jól írta az első, h a kaja miatt ne legyen, mert ha nem ennél meghalnál! Én azt tanácsolom, h abban az emberben akiben megbízol mond el a problémádat és ő biztos segíteni fog neked! SOK SIKERT!!!!!!!
2010. júl. 23. 13:14
3/7 anonim válasza:
jó neked!!:( :)
2010. júl. 23. 14:08
4/7 anonim válasza:
előző: miért? mert szenved?:S
2010. júl. 23. 18:27
5/7 anonim válasza:
Szia! Én is fogytam 20 kilót és én is kb. öt éve küzdök ezzel a "betegséggel" (mondjuk én pont emiatt híztam meg), már vagy 6 pszichiáternél jártam, és egyik sem tudott segíteni. Sajnos azt kell mondjam, az én esetemben csak pénzkidobás volt. Szerintem ne egyszerű pszichiátert, hanem szakembert keress! Már nagyon ki van borulva a családom, és persze én is. Remélem te több sikerrel jársz!
Ja és, felejtsd el a hülyeséget, egyáltalán nem vagy kövér! Sőt, nagyon vékony vagy a kilóid alapján, úgyhogy nyugi! :)
2010. júl. 23. 22:33
6/7 A kérdező kommentje:
minden választ köszönök mindenkinek!
2010. júl. 26. 14:18
7/7 anonim válasza:
Tudom h min mész keresztül...Én is ebben "szenvedek"....abbahagyni nekem nem sikerült...de le tudom állitani magam egy-két hétre, tovább nem megy....gondolj a családodra...Ami pedig a terápiát illeti legyen erőd elmenni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!