Mit csináljak hogy ne fogyjak tovább?
Az a gond hogy túl meleg van és semmilyen ételt nem kívánok,ezért nagyon keveset eszem,tudom hogy enni kell de képtelen vagyok pár falatnál többet enni,mit tehetnék? :S
166 cm és 48 kg vagyok...
15/L
egyel egesegtelen es zsiros kajat foleg lefekves elott ;)
21f :p 85kg (bar en fogyni szeretnek :P ha atlehetne teleportalni kuldernek szivesen neked nehany kilot :P)
Nekem is ez a gondom :( 163 cm vok és 48kg-ról lefogytam 2 hét alatt 45-re!Akármennyit eszek semmi sem látszik!:(
Talán ha pizzát ennék minden nap akkor jönne rám egy kis hús, de sajna nem tehetem meg!:S
Szerintem minden félórában együnk valamit, ha más nem gyümölcsöt, cukrosabb dolgokat. :)
Szerintem nem kell aggódnod, egyrészt semmi baj a súlyoddal, ennyi idősen én is ennyi voltam.
Másrészt ha vége lesz a melegnek, úgyis visszaszeded azt a pár kilót.
Normális, hogy ilyenkor nem vagy éhes. Én sem.
ne egyél egész nap!
aztán ha eljön az éjfél amikor a legtöbb normális ember már nem eszik. te ráveted magad valami nagy cupákokra.
Attól biztos elindulsz a hízás csigalépcsőjén felfelé;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!