Ez nagyon sok egy napra?
Reggel megettem egy gyümölcsjoghurtot. Ebédre ettem két tükörtojást, két sült virslit és egy szelet szénhidrát csökkentett kenyeret. Vacsira pedig salátát ettem (saláta, uborka, paradicsom, retek, sajt, sonka és öntet).
Én eddig soha nem ettem még így, ennyit. Most próbálkozom, hogy többet egyek, legalább háromszor, mert egyesek szerint akár ez a rendszertelenség is lehet az oka a túlsúlyomnak. Én viszont ezt így rengetegnek érzem.
Nem ettél sokat a helyedbe virslit nem ennék nézd meg mennyi kcal van benne.
Kerüld a krumplit/kenyeret/üdítőt/cukrot/sajtot/olajat
Ha többet szeretnél tudni írj privi
Már nagyon bosszant ez a "Nagyon kevés, egyél többet" dolog, el is mondom, hogy miért. Ha többet ennél, valószínűleg nem bírná a gyomrod és kihánynád, hiszen nem erre vagy beállítva. Először lassan kezdd, számold a kalóriát a szükségleteidhez mérve; ez azért is jó, mert ha keveset eszel, tudod, hogy mennyit kell még ahhoz, hogy meglegyen az alapanyagcseréd. Persze ha nem bírod, ne kezd rögtön többet enni, szépen, lassan emeld az adagokat. Ha gondolod és van rá időd, tízóraira és uzsonnára is egyél valamit, ne sokat, de pont eleget.
Én sem vagyok az, aki sokat bír enni egyszerre, mostanában kezdtem el kicsit jobban odafigyelni magamra. Csak ne legyen bűntudatod, egyél bátran többet, de lassan. Nehogy kihányd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!