Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez nagyon sok egy napra?

Ez nagyon sok egy napra?

Figyelt kérdés

Reggel megettem egy gyümölcsjoghurtot. Ebédre ettem két tükörtojást, két sült virslit és egy szelet szénhidrát csökkentett kenyeret. Vacsira pedig salátát ettem (saláta, uborka, paradicsom, retek, sajt, sonka és öntet).

Én eddig soha nem ettem még így, ennyit. Most próbálkozom, hogy többet egyek, legalább háromszor, mert egyesek szerint akár ez a rendszertelenség is lehet az oka a túlsúlyomnak. Én viszont ezt így rengetegnek érzem.

2020. jan. 28. 22:21
 1/8 Missis Madam válasza:
1%

Nem ettél sokat a helyedbe virslit nem ennék nézd meg mennyi kcal van benne.

Kerüld a krumplit/kenyeret/üdítőt/cukrot/sajtot/olajat

Ha többet szeretnél tudni írj privi

2020. jan. 28. 22:37
 2/8 anonim válasza:
100%
Sok?! Én éhen halnék ennyitől.
2020. jan. 28. 23:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon kevés! Hány cm/kg vagy, nemed, korod?
2020. jan. 28. 23:44
 4/8 A kérdező kommentje:
168 cm, 75kg és 21 éves lány vagyok.
2020. jan. 28. 23:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha te ennyit még nem ettél, akkor mitől van túlsúlyod? Mert ez tök kevés. Valami betegség esetleg?
2020. jan. 29. 01:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kevés. Nem koplalni kéne.
2020. jan. 29. 17:03
 7/8 A kérdező kommentje:
Elviekben nincsen semmi betegségem. Eddig tényleg nem ettem ennyit, napi egyszer ettem csak, azon kívül max. egy joghurtot vagy almát. Próbáltam több reggelit enni pl. zabkása, tejbegríz, müzli, de egyszerűen reggel nem megy több. Pláne nem tojás vagy szendvics vagy hasonló. Már ebédet is próbálok beiktatni, de nem mindig sikerül. Vacsorára pedig gondoltam, hogy valami könnyebbet, kevesebbet eszem csak akkor.
2020. jan. 29. 18:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Már nagyon bosszant ez a "Nagyon kevés, egyél többet" dolog, el is mondom, hogy miért. Ha többet ennél, valószínűleg nem bírná a gyomrod és kihánynád, hiszen nem erre vagy beállítva. Először lassan kezdd, számold a kalóriát a szükségleteidhez mérve; ez azért is jó, mert ha keveset eszel, tudod, hogy mennyit kell még ahhoz, hogy meglegyen az alapanyagcseréd. Persze ha nem bírod, ne kezd rögtön többet enni, szépen, lassan emeld az adagokat. Ha gondolod és van rá időd, tízóraira és uzsonnára is egyél valamit, ne sokat, de pont eleget.

Én sem vagyok az, aki sokat bír enni egyszerre, mostanában kezdtem el kicsit jobban odafigyelni magamra. Csak ne legyen bűntudatod, egyél bátran többet, de lassan. Nehogy kihányd.

2020. jan. 31. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!