5-6 kg. leadásához mit tudnátok tanácsolni?
Milyen ételeket fogyasztása kerülendő? Kenyér és tésztafélék teljesen kilőve?
Természetesen mozognék is mellette. (Biciklizés + torna)
Életmod váltás. Nem dieta! Teljes eletmod valtas. Kulonben siman visszajon a leadott suly.
Hany eves vagy hany cm magas es hany kg? Illetve ferfi vagy no?
Az a súly nem vész.
Kenyér helyett egyél abonetet. Tej helyett növényi tejet. Cukros üdítő helyett zérót, szalámit ,májkrémet ,párizsit,sajtot kerüld. Krumpli helyett zöldség vagy egy kis rizs. Semmi cukor max édesitő(stevia,eritrik)
Keress 0,1 Zsírtartalmú joghurtot. Olajt amennyire csak tudod kerüld.
Sok viz. Sonka, tojás abonett korlátlan mennyisége. Rengeteg zöldség csirke,saláta,marha,halak stb. Ha van lehetőséged egy kis mozgás az is jó ha pl minden este 100 gugolás,fekvőtámasz,hasprés,plank
Én is ennyitől próbálok még megszabadulni. Zöldségeket és húst eszek, meg napi 2 szelet teljes kiőrlésű toast pirítóst. Sajnos nálam allergia miatt a tejes dolgok nem játszanak. Elég radikális, de így megvan a napi 5 étkezés, és csak 1400-1500 kcal. Emellé sportolok elég sokat, a szénhidrátot fokozatosan vittem le. 5 kiló már lement még ennyi van hátra.
Igazából neked fel felfedezned, hogy mi a megfelelő számodra. Nekem ez azért egyszerű, mert régebben is imádtam a zöldségeket, így nem megterhelés, hogy chips helyett egy zöldségtálat válasszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!