Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért esik nehezemre abbahagyn...

Miért esik nehezemre abbahagyni az evést?

Figyelt kérdés
Egy kajagép vagyok. Eszek, eszek és eszek. Ha érzem, h még egy falat és szétdurranok akkor is eszek tovább. Már nagyon kövér vagyok. :( Ha meg nem eszek akkor nagyon ingerült leszek és mindenkivel veszekedek. De ha meg eszek akkor utánna szomorú vagyok, h milyen gyenge vagyok mert nem tusok leállni. Nincs szeretethiányom, nem azárt csinálom. Kérlek, segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!
2008. nov. 19. 20:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
73%
Te utolso, igen aranyos a szoveged. Azert van am aki szereti a spenotot, es a sargarepa fozeleket is. Foleg az ilyen mindig enni akarok.
2008. nov. 27. 15:41
 12/13 anonim ***** válasza:
73%

Mozogj, bárhogy, bármikor amikor csak rá tudod venni magad.

Sétálj, biciklizz, ha megoldható menj le egy edzőterembe, ne foglalkozz semmivel, csak ülj be egy biciklibe és tekerj 30 percet a kezdő fokozaton. Edző ruhában is mehetsz, csak cipőt cserélsz és már mehet is, öltöznöd sem kell ott.

Ha emellé sikerül még azt is bevezetned, hogy teljes kiőrlésű kenyeret,tésztát, stb egyél és amennyire lehet kevés zsírosat akkor az már nagy eredmény!

Az én étrendem napi 2500-3000 kcal energiát tartalmaz, két óránként eszem mint csecsemő koromban :) de mint írtam minden a matekon múlik, ha mozogsz hozzá eleget akkor lehet enni is, persze azért a pizza+hamburger páros nem a leg tökéletesebb ... ;)

2008. nov. 28. 10:40
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! :) Sokat segítettetek!
2008. nov. 28. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!