A zabkása mióta egészséges?
Figyelt kérdés
Vannak ezek a Vitalis instant ízesített zabkásák, sokan ezt eszik diétás reggeliként, gondoltam én is kipróbálom, Sparban pont akciós. De ahogy néztem a csomagolást, tele van szénhidráttal, cukorral, kalóriával, kb.semmi hasznos tápanyag nincs benne. Nem vettem inkább. Most én látom rosszul? Legalább eltelít egész délelőttre, vagy mi benne a húha?2020. jan. 22. 07:01
11/19 A kérdező kommentje:
Elkészítettem a zabkását, úgy ahogy írtátok. Mazsolát és kókuszreszeléket tettem még hozzá, mást nem. Vízzel készítettem. Igazából nagyon finomnak találtam, kellemes csalódás volt, de sajnos egyáltalán nem volt laktató. Reggel 7 óra körül ettem, 9-re már rendesen megéheztem. Lehet, hogy túl kevés volt a mennyiség? Egy kb.4-500 ml-es müzlistál kicsivel több, mint egyharmada telt meg a kész zabkásával. Ti ennél többet szoktatok enni?
2020. jan. 27. 13:32
12/19 anonymousreview60 válasza:
Ez valóban kevésnek tűnik. Nekem pont az ellenkezője van, hogy laktató. Nem telít el a reggeli után mint a cukros sz@rok, de később leszek éhes. Tegyél bele olajos magot, több zabot egy adagba, amíg eléred a kívánt kései éhezést.
13/19 A kérdező kommentje:
Most lemértem azt a zabkasa mennyiséget, amivel már elvagyok egy darabig, és ez 350 gramm... (a kész zabkása). Ez nagyon sok, nem? Vagy nem készen kell lemérni a kalória kiszámításához? Ilyenkor már nehéz a víztől.
2020. jan. 29. 07:10
14/19 anonim válasza:
Nyersen kell mérni, mint mindent. Én 30 g zabot bírok megenni.
15/19 A kérdező kommentje:
Ahh, oké, köszi!
2020. jan. 29. 08:03
16/19 A kérdező kommentje:
Azt tudja valaki, hogy a Kalóriabàzis miért ír külön zabkását és zabpelyhet, és a zabkásához jóval alacsonyabb kalóriatartalmat ír? Zabkása 100 g kb.130 kcal, zabpehely 100 g kb.370 kcal ami ugye a reális érték.
2020. febr. 1. 13:49
17/19 anonymousreview60 válasza:
Mert a zabkása a víz miatt fajlagosan kevesebb energia.
18/19 A kérdező kommentje:
De azt mondtátok, hogy nyersen kell mérni. De a zabkása nem nyers étel, csak a zabpehely. Akkor mégis jó, ha lemérem a kész zabkását és azt viszem be a Kalóriabázisba zajlásaként?
2020. febr. 1. 14:49
19/19 A kérdező kommentje:
*zabkásaként
2020. febr. 1. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!