Le szeretnék fogyni, de nem tudom hogyan?
Először is nézd meg a napi kalória szükségletedet
Próbálj meg összerakni ehhez mérten egy tartható étrendet.
Aztán próbálj meg extra mozgást bevinni az éltedbe, akár csak annyit is hogy egy buszmegállót gyalogolsz meloba menet. Vagy a munkád egyes részeit megpróbálod állva elvégezni.
Kezdésnek némi saját súlyos testedzés esetleg pár súly beszerzése,.
Az utolsó fogyásom 30 éve volt.
Akkor voltam katona.
Minden hétköznap reggel futottunk pár kört a sport pályán.
Enni azt ettem , amit ott adtak. Nem mondanám, hogy kalória szegény lett volna. Éhezni nem kellett és naponta kaptunk 10 óraira valami édességet is. Sport szelet, vagy túró rudi.
Mellette, amit otthonról hoztak 1-2 hetente a család, de az is inkább édesség.
Tehát, ha azt nézem, hogy 15 Kg-ot lefogytam fél év alatt, az csak a futásnak volt köszönhető.
Amúgy utáltam futni. Nekem a 3 Kilométer-es futás sosem sikerült. Aztán egyszer az egyik társam mondta, hogy vegyek fel egy walkman-t és zenére fussak. Basszus, azon a napon lefutottam a 3 Km-t. Nem kapkodósan, csak ami úgy szép kényelmesen sikerült. Nem volt kötelező, csak úgy magamtól lementem a pályára. Hú de büszke voltam magamra.
A parancsnokom mindig ugratott is vele, hogy milyen katona az aki nem tud futni. Lőni viszont a legjobban tudtam az egész ezredben. Kár, hogy attól nem lehetett fogyni.
Régebben láttam egy képet, amin a szobabiciklire rá volt szerelve a monitor meg az egér és a billentyűzet. Még röhögtem is, hogy mekkora egy lúzer az illető, hogy még a tekerés idejére sem képes letenni a netet.
Aztán rájöttem, hogy ez a világ legnagyobb találmánya. Ha már úgy is a kerékpáron tekerek, akkor miért nem netezhetnék közben. Aki csak 1 órát ül a net előtt, azzal megspórolja azt az 1 óra időt magának, hogy egyszerre 2 dolgot csinál.
És mivel a net lefoglalja az embert kevésbé figyel oda, hogy "kínozza" magát a kerékpáron.
:)
Pontosan hány kilogramm a súlyod és milyen magas vagy?
Pontosan milyen eszközeid vannak otthon?
Van lehetőséged konditerembe menni?
Van lehetőséged kilométereket futni?
Érdemes lenne alsóneműs / edző ruhás képet küldened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!