Mi számít kövérnek? Kiváncsi vagyok más ember véleményére
Akkor sajnos igen, gond van. De ne tragédiaként fogd fel, hanem addig tegyél ellene amíg csak ennyi van... Minél több annàl nehezebb a dolgod, és tovàbb tart megszabadulni tőle. Hidd el, tapasztalat.
Én még az elején vagyok a fogyàsnak, 105 kiló feleslegből, 35-öt sikerült lefaragni, lassan 1 éve hogy életmódot vàltottam. Még 70 van hàtra. De a kitartàs nagyon fontos.😊 Menni kell tovàbb, mert az embernek csak 1 élete van.
Le a kalappal! Sok sikert a továbbiakban is. :)
Szénhidràt 70-95g között ( àtlag 85)
Fehérje 120, néha kicsit több is
Zsír 180 körül, van hogy több.
Ez azért elég egyéni tud lenni.
A bmi nem igazán pontos. Aki izmosabb, annak ugyanazt mondja, mint aki zsírosabb. Az én értékem mondjuk beleesik a normálba, de nőhöz mérten elég izmos vagyok, bár sajnos azért van némi zsír is, de nem vészes.
A legegyszerűbb a tükör. De semmi baj azzal, ha van plusz súlyod, ezt tudod is, és elkezdesz változtatni. Az ilyesmi mindig becsülendő.
Személy szerint nem ítélek el senkit, van nagyon nagy darab barátnőm, de nem izgat, hogy mekkora, attól még kedvelem. Én onnantól gondolom problémának, ha egészségügyi kockázattal jár. Ekkor sem szólok be, mert nem az én dolgom. Ha változtatni akar, és a segítségemet kéri, akkor szólalok csak meg. Kérés nélkül nem szólok bele más életébe. Magammal szemben magasabbak az elvárásaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!