Szerintetek mennyire számít a fogyókúránál, diétánál, ha főzés-sütés közben az ember kóstolgatja az ételt?
Ismét egy unatkozó háziasszony... Magadtól nem tudod a választ? Nyilván ha 20 dekányit kóstolsz be napi 6x és körömpörköltből akkor nem tesz jót... Ha meg napi egyszer belekóstolsz a gulyáslevesbe akkor semmi nem lesz...
Az a baj, hogy nem tudjátok, hogyan működtök... Nem tudjátok miben mi van, mennyi energia, milyen tápanyagok, mi mire jó, mit szabad és mit nem... meg kéne tanulni.
Nem hinném, hogy a kérdező unatkozó háziasszony lenne. Nem csak szimpla háziasszonyok szoktak főzni (bár te, kedves első válaszoló nyilván nem tudom, mi az a főzés -ha tudnád, akkor nem így írnál a kóstolgatásról). És ha valaki főz, az még nem jelenti azt, hogy nincs mivel eltöltse a napját.
Szóval, szerintem bőven elég 2-szer belekóstolni az ételbe: egyszer menet közben, no és a legvégén, mielőtt elzárod a tűzhelyet/sütőt. Csak éppenhogy érintsd a nyelveddel az ételt, így is érezni fogod, hogy jó-e vagy kell-e még bele valami. És az így bevitt kalória mennyisége elenyésző, nem fog hátráltatni a diétádban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!