Ha fogyni akarok tényleg muszáj elhagyni a tészta féléket?
Nem muszáj elhagynod. Mindenből ehetsz, ha fogyni akarsz, csak kevesebbet. Bizonyos ételekből jóval kevesebbet. Füstölt szalonnából pl. a havi 5 gramm még biztosan elmegy.
Egy kis adag tészta párolt csirkemellel és nagy adag salátával akár hetente kétszer is belefér, ha a tészta teljeskiőrlésű lisztből (is) készült, annál jobb.
Nem. Eszem tésztàt rendszeresen 2 hetente egyszer, mert lowcarb étrenden vagyok, összességében kevés szénhidràtot viszek be. Ettől függetlenül 34 kilót fogytam ( eddig). Rizst viszont nem eszem mert nem szeretem.:)
Amiket eszem:
Húsok: csirke, pulyka, sertés, marha, hal, szalonna, kolbàszok, felvàgottak, virsli, füstölt sonka
Zöldségek: nyersen kenyér mellé, salàtaként, pàrolva és sütve hús mellé, krumplit is
Hüvelyesek: borsó, vörösbab, fehér bab, lencse
Tejtermékek: sajtok, sajtkészítmények, tejszín, natúr yoghurt
Olajos magvak: kesudió, pisztàcia, mandula, tökmag, mogyoró, napraforgómag
( popcorn)
Egyebek: tojàs, ch csökkentett kenyér, tészta, illetve sertészsírt hasznàlok sütéshez főzéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!