40 kg súlyfeleslegből márciusig mennyit tudnék leadni? Lehet az már látványos fogyás?
Adatok? Így nehéz megmondani.
Én 2 éve márciusban 84 kilós voltam. Júniusra 70re lementem. Szóval 3 hónap alatt 14 kiló. Persze ehhez kellett a diéta és a sport.
Most 60kg vagyok a 164 centimhez. Itt meg 10 kiló mínusz másfél év alatt. Voltak stagnálások, csalások, de mégis lement. 75nél kezdték el látni az emberek a változást.
Az egészseges maximum 7- 8 kiló március elejéig. De ugye lesz víz és salakanyag, plusz a nagyobb felesleg miatt az elejen gyorsabb a fogyás. Szóval szerintam olyan 13- 14 kg súlyvesztes érhető el, de ebben már benne van a víz is. Viszont ha 40 kg súlyfelesleged van, akkor a teljes folyamat úgyis hosszabb lesz, tehát ne csináld túl drasztikusan a váltást, nehogy belebukj. Márpedig ilyen gyors fogyáshoz keményen küzdeni kell.
És igen, lehet látvanyos ennyi idő alatt
6-8 kg is lemehet akàr. Egyénfüggő. Szerintem 25-30 kg körül lehet màr làtvànyos. Anno én 35 kg fölöslegből 25- öt fogytam mire làtvànyos lett a vàltozàs. Akkor rossz módszerrel csinàltam, tarthatatlan volt, visszaszedtem, sőt, még pàr jojóeffektussal sokkal többet is.
Tavaly vàltottam életmódot, 10 hónapja. Most -33 kgnàl jàrok de még nem làtvànyos mert túl sok a felesleg.
40kg súlyfeleslegnél már azzal, ha visszaveszel a szénhidrátból, visszaveszel a sóból, es megiszol annyi vízet, hogy minden 20kg-odra jusson 1liter naponta, ez esetben annyi kötött víztől megszabadulsz, ami már önmagában látványos...
Nálam ez ano 130kg -al 1het alatt 11kg ot jelentett... ezután állt be az 1-2heti 1kg fogyás megfelelő szálkásító étrenddel.
Én 8 hét alatt 8 kg tiszta zsírt adtam le.
Rajtam összesen kb. 10-15 kg felesleg volt mikor kezdtem. Minden a mozgás mennyiségétől, a tápanyag mennyiségétől, arányától függ és persze tőled. Mindent bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!