Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék életmódot váltani...

Szeretnék életmódot váltani és legalább 30 kg-tól megszabadulni. Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

165cm/95 kg vagyok, és az életmódom att híztam el.

Mozogni szinte semmit nem mozgok.

Heti 3-4 szer iszom alkoholt, 1-2 üveg bor, rövidek.

Ha itthon vagyok az gyban fekszem.

Imádom a tésztát, van, hogy reggelire is azt eszem.

Napi szinten kb 3000 kalóriát fogyasztok.

2020. jan. 2. 17:07
 1/7 anonim válasza:
100%
Megtudhatjuk hány éves vagy?
2020. jan. 2. 17:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy neked alapvetően a szokásaidon kellene változtatnod, azt pedig mocsok nehéz mindenen egyszerre, én ezt a videósorozatot ajánlom, tavaly hónapról hónapra csináltam a sráccal, nekem gyökeresen megváltoztatta az életem:

[link]

2020. jan. 2. 17:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
#2 linkje: legjobb. Nézd végig a 12 hónap 12 szokás összes videóját, és látni fogod, hogy min kell változtatnod.
2020. jan. 2. 17:51
 4/7 anonim ***** válasza:
88%

Nem igazán értem a kérdést, felsorolod a rossz szokásaid és kerdezed, hogy hogy változtass. Te is tudod, hogy el kell hagyni az alkoholt ilyen mennyiségben.

A tésztának lehet helye, de nem éjjel nappal. Több zöldség, saláta, teljes kiőrlésű kenyerek (van teljes kiőrlésű tészta is)

A sportot max óvatosan kezdd el. Kíméld az ízületeid, és keress olyat, amit élvezel. Ha egyedül nem vagy elég erős, akkor kérj segítséget, személyi edző, dietetikus... Rengetegen élnek abból, hogy segítenek az életmódváltásban, de ne ülj fel a csodamódszereknek, keress rendes végzettséggel rendelkező embert, aki nem csak minél több pénzt próbál lehúzni rólad (pl Norbi és a borzalmasan drága Norbi update vackok).

2020. jan. 2. 17:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, az alkoholos italok lenyugtatják az embert, bár a sok fekvéstől néha már fáj az ember háta. Látod te pontosan, hogy mit kellene változtatni, csak éppen a kényelem miatt nem megy.
2020. jan. 2. 18:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te is tudod. Alkohol felejtős ekkora mennyiségben. Fehérliszt, cukor kerülendő, ahogy s sok tészta, krumpli, rizs, és a rengeteg pékàru is ritkuljon. Helyettük több zöldség, hús tojàs, sajt- tejtermékek, magvak. Az eleje nehéz, de ha àt tudsz lendülni az első hónapokon, utàna könnyebb lesz és màr csak türelem kérdése.:)
2020. jan. 2. 19:15
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Kezdetnek hagyd el teljesen az alkoholt.

Ez legyen az első lèpès.

Második lèpèskènt kalóriakalkulátor segítsègèvel számold ki napi mennyi kalóriát (ès mennyi makrókat) kell bevinned max, heti fèl kiló fogyáshoz.

Ha ez megvan sokat segíthet ha vezeted miből mennyit eszel így látni fogod mennyit is eszel egy nap ès mennyit kène.

Erre jó appok pl: yazio, kalóriabázis stb...

Harmadik lèpèskènt kezd el az egèszsèges ètelekkel ismerkedni. Manapság már minden elkèszíthető egèszsègesebb változatban is.

Negyedik lèpès iktass be valami sportot. Kezd csak heti 2-3x 1 órás sètával. Ne becsüld alá a sètát mert azzal is lehet jócskán kalóriát ègetni. Idővel majd egyre többet fogsz birni.

Ötödik lèpès megfelelő vízbevitel ès megfelelő alvás.

Hatodik lèpès lègy türelmes magadhoz ne egy hónap alatt akarj lefogyni.

2020. jan. 7. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!