Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon sokat kell fogynom....

Nagyon sokat kell fogynom. Hogy kezdjek bele?

Figyelt kérdés
Sajnos 30 kgtol kell megszabadulnom hogy kezdjek bele, kihez forduljak?
2019. dec. 29. 01:04
 1/4 anonim válasza:
89%

Én az étrendem megváltoztatásával kezdtem. Előtérbe kerültek a zöldségek, gyümölcsök, hal, a teljes kiőrlésű kenyér, a tej, az ásványvíz, ugyanakkor elhagytam a csokit, péksüteményeket, kakaót, cukrozott üdítőt, ilyesmiket. Parizer és szalámi helyett pulyka- vagy csirkemellsonkát vettem, vajkrém helyett sajtkrémet, meg úgy általában néztem a kalóriákat, meg az összetevőket, persze lehet, hogy egy csomó esetben tök feleslegesen. :)

Viszont az emésztésem felpörgött, a hasam pedig lelapult. :)

Közben arra is rá kellett szoknom, hogy este 6-7 óra után már nincs evés. Korábban még éjjel egykor simán az arcomba toltam két kakaóscsigát fél liter kakaóval, aztán nyomás aludni... :) Vagy ha valami problémán agyaltam, akkor is evéssel "alapoztam meg" neki, függetlenül attól, hogy éhes voltam-e vagy sem. :)

Emellett elkezdtem mozogni, egy csomót bicikliztem országúton, vízparton, először nyilván a fogyás miatt, aztán egyre inkább megtetszett, hogy biciklivel mennyi mindent be lehet járni a környéken, szóval inkább a kirándulás jellege fogott meg.

Ezen kívül rendszeresen és eleget alszom, nincs olyan, hogy 4-5 óra alvással sanyargatom magam.

Persze közben jöttek a sikerek is, amik tovább doppingoltak, és biztosítottak arról, hogy jó irányba haladok.

3 hónap alatt 14 kg ment le, ezt azóta is tartom.

2019. dec. 29. 01:29
 2/4 anonim ***** válasza:
80%

Rengeteg út van, személyi edző és dietetikus, vagy egyszerűen csak magad. Érdemes egy hosszan tartható tudatos életmód váltásra törekedni. Pld. kaloriabazis.hu segít eligazodni.

Alapvetően csökkenteni kell a mennyiségeket, kevesebb szénhidrátot fogyasztani, minél több zöldséget, és vizet inni.

2019. dec. 29. 01:30
 3/4 anonim ***** válasza:
66%

Ki kell tapasztalni mi a jó neked. Àltalànos, hogy a hozzàadott cukrot, fehér lisztet érdemes a lehető legjobban elkerülni. Ezen túl, rajtad múlik mit hogy csinàlsz, hogy beinduljon a fogyàs.

Én zsírban és fehérjében gazdag, szénhidràtban szegény étrendre vàltottam.

Makrotàpanyagaim

Zsír 160 gramm környékén

Fehérje 120

Szénhidràt 85 g àtlagosan.

Mozgàs heti 4x 1 óra: szobabicikli, hasizomerősítő, duci torna, súlyzók. Semmi drasztikus még, mert extrém nagy súlyról indultam.

Majdnem 10 hónap/ -33 kg eddig.

Mindenkinek màd jön be, nekem ez.

Sok sikert kívànok az életmódvàltàshoz!

2019. dec. 29. 02:36
 4/4 anonim ***** válasza:
25%
* màs
2019. dec. 29. 02:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!