Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék leadni ennyit? 18L

Hogyan tudnék leadni ennyit? 18L

Figyelt kérdés
62kg vagyok,és 50-re szeretnék lefogyni,úgy hogy amit leadok az rámenjen a fenekemre..
2019. dec. 14. 11:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%
Ilyen módon nem fogsz tudni lefogyni, az tuti. Szép elgondolas, jó álmodozni, meg minden,de ez nem így működik. Az ember, ha fogy, általában nindenhonnan fogy, ki arányosan, ki innen-onnan jobban, de ilyen nincs, hogy pl hasból fogyok, és amit leadok, ,,rámenjen a fenekemre", ilyen max műtéti beavatkozással működhet. Esetleg azt tudod csinálni, és ez a legjobb amit tehetsz, hogy célzottan fenékre edzel a legtöbbet, hogy formas, kerek popsit tudj elérni, és akkor így szerintem meg leszel elégedve a látvánnyal, eredménnyel. De persze egész testedre eddz, de akkor fordíts kiemelt figyelmet a fenekedre.
2019. dec. 14. 12:58
 12/14 A kérdező kommentje:
165cm magas vagyok
2019. dec. 14. 13:17
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én le szeretnék adni vagy 5-10kilót. Ha gondolod oda adom és vagy a fenekednél vagy a mellednél elhelyezed.
2019. dec. 14. 17:31
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Várjá má'...

A logikai bukfencet érzed ebben??

62-50=12. 12 kilót fogysz. Eddig oké. 12 kilót fogysz de az a fenekedre menjen??

62-12=62?? Ez így még matematikailag se jön össze. Hogy tudsz úgy fogyni hogy amit fogysz az rajtad maradjon??

2019. dec. 14. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!