Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Latvanyos alakvaltozast/fogyas...

Latvanyos alakvaltozast/fogyast el lehet erni egeszsegesen 30nap alatt?

Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan? :)
2019. nov. 24. 21:02
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

A gyerekre nem lenne hatassal.

Amugy a tapszer sem az ordogtol valo rossz.

Na, de akkor koveren elem tovabb az eletem, ez van :D

2019. nov. 24. 22:16
 12/25 A kérdező kommentje:
Ettem is egy Kinder Bouenot meg egy Milkat...
2019. nov. 24. 22:18
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy lehet.
2019. nov. 24. 22:27
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Látványosat nemigen, de jó esetben 30 nap alatt már látszódni fog némi változás.
2019. nov. 24. 22:46
 15/25 anonim ***** válasza:
69%

Huha, utolso... nalad is van baj a toronyban rendesen 😅😬😬 Igen, a tapszer boooorzaszto, aki uveges etelt ad, az gyerekgyilkos, aki nem hypno fiszfszbirthing, az onzo pcsa..... igy igy. Kossz Istenem, hogy az anyam nem volt ilyen gyopos agyu, igy en se lettem ilyen.

Kerdezo, latvanyos fogyas nem lesz, de egy par kg lemehet, es egy jo mintaju ruhaval, jo szabassal, alakformalo fehernemuvel , sminkkel sokat lehet am csalni. En is ugyan igy fogok tenni :D bar az en gyermekem mar 16 honapos lesz addigra. Ja, es ebbol csak 4 honapig kapott anyatejet, sot , neha uvegeser is evett, es tulelte, sosem volt beteg es kiemelkedo kepessegu. Mik vannak! 🤭🤭

2019. nov. 24. 23:18
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

A tápszerek -bébiknek, betegeknek, időseknek- tele van nyomva vitaminnal, ásványi anyagokkal, azért ez a neve.

Nyilvánvalóan az anyatej az elsődleges tápláléka egy csecsemőnek, de sokan felnőttünk tápszeren is, ilyen-olyan okok miatt. Mondjuk a fogyókúra pont elfogadhatatlan indok lenne :$

2019. nov. 25. 02:16
 17/25 anonim ***** válasza:
63%
Én értem mire gondolsz, hasonlóan várom a karácsonyt. :) Szerintem 30 nap is elég a változáshoz, formálódáshoz, utána folytatódhat tovább persze, gondolom ez igazából egy hosszútávú cél lenne, a kezdethez jó motivációnak tűnik a karácsony. Mozgás és egészséges étkezés, csodákra képes. :)
2019. nov. 25. 07:28
 18/25 anonim ***** válasza:
62%

"Ettem is egy Kinder Bouenot meg egy Milkat..."

Tömjed is csak a fejed dagi, attól biztos jobban fogsz kinézni 1 hónap múlva.

2019. nov. 25. 08:07
 19/25 anonim ***** válasza:
70%

És ilyen embereknek gyereke van ........

Így sem vagy kövér. Nyilván a rokonok is tudják, hogy most szültél, ezért nem egy fitness modellt fognak várni.

Egyébként 30 nap alatt nem lehet látványos változást elérni. Idő kell hozzá. 2 hónapos baba és szoptatás mellett meg ne is próbálkozz semmi drasztikussal. Inkább a babán járna az eszed. Kb. olyan szinten vagy, mint egy 14 éves tinilány.

2019. nov. 25. 09:30
 20/25 anonim ***** válasza:
67%

"És ilyen embereknek gyereke van ........"

na itt a fő gond.

mikor megláttam, hogy inkább legyen tápszeren a gyerek, csak én 30 nap alatt koplaljam le magam, hát kész....

aztán 2 perc múlva...na jó, nem érdekel, ógyse fog menni, inkább zabálok.

szerencsétlen gyerek....sok szempontból.

2019. nov. 25. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!