7 hónap alatt lefogyhatok egészségesen 20-21 kilót, úgy hogy ne lógjon a bőröm?
3 hónapja szültem és elég sokat felszedtem a terhesség alatt jelenleg 87 kiló vagyok. Nem szeretnék gyors ütemben fogyni a bőröm miatt ("mindenki" szempillantás alatt akar fogyni, de nyilván annak ára van, szóval én a lassú víz partot most változatot szeretném választani)tehát úgy gondoltam, hogy talán 3 kiló/hónap még nem olyan nagy súlyvesztés a bőrnek, de lehet tévedek.
Valaki tudna nekem segíteni ebben, hogy lehetséges-e ez a fogyás ennyi idő alatt és milyen módszert válasszak (sajnos ha elkezdem eddig fogyózni nagyon koplaltam, most ezt nem szeretném)egyfajta életmódváltásba szeretnék ezzel belekezdeni.
Válaszokat előre is köszönöm!:)
Én is 3 hónapja szültem és 91 kiloval jöttem haza a kórházból.
Március vége óta diétázok, és most 83 kg vagyok.
Még én is 20-at akarok fogyni.
Szerintem 7 hónap alatt simán lehetséges.
Én a következőt követem:
napi kb 1500-1600 kcal étrend 4 étkezésre elosztva, szénhidrát max 160 gramm, fehérje zsír gazdagabban
Nekem császármetszésem volt és eléggé fáj még a hasam és a hegem környéke, sportolni nehezen tudok, de napi 10.000 lépést teszek meg , lépésszámláló appon nézem, és most kezdek valami tornát is keresgélni
Szerintem ez jó opció, régen én is koplaltam, de már nem akarok.
Egészségesen, ha ennyi az össz felesleged, nem biztos. Nagyon egyéni hogy ki milyen gyorsan fogy ( persze koplalàs nélkül).
150 kgból simàn, akàr többet is lehet példàul.
Minél kevesebb a felesleg, annàl lassabb a fogyàs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!