Latvanyos alakvaltozast/fogyast el lehet erni egeszsegesen 30nap alatt?
Lemaradt, hogy 177cm vagyok es 72kg...
2honapja szultem, a terhesseget 63al kezdtem.
Hova a p...csába kapkodsz? Nem egyik pillanatról a másikra híztál meg, és nem fogsz 1 hónap alatt csodát elérni.
Jobb esetben ha 2-3 kg-tól fogsz megszabadulni, de még ez se biztos.
És vigyázz, te még szoptatsz, jó lenne ezt inkább szem előtt tartanod.
Nem 30 nap alatt, de a szoptatás csodákra képes. 4 hónappal a szülés után kicsit még túl bő is a teresség előtti nadrágom. Napi 2 órát sétálok a gyerekkel. És többet eszek, mint terhesen. Mindig hízékony voltam, szóval azt se lehet mondani, hogy jó génjeim lennének
61 kilóval lettem terhes, most 58 vagyok
Oh, nekem temerdek idom lenne meg lefogyni, de ~30nap van vissza karacsonyig, es ma tudtam meg, h lesz egy csaladi buli, olyan unokatesokkal, es rokonokkal, akiket mar nem lattam tobb mint 20eve.
Pedig kisgyerekkent minden karacsonyt egyutt toltott a (nagy) csalad.
Szoval, jo lenne a legjobb formamat hozni 😅 terhessen kisse elhiztam... A karacsony meg a nyakunkon :D
Istenem, ha létezel, kérlek gyere le! Ennyi h..lyét egyrakáson. Kérdező, te tényleg nem vagy normális. Nem te leszel a központban, hanem a gyereked, ezt már most megsúgom neked.
És rettentően ostoba vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!