Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az Én diétám lesz tartósabb...

Az Én diétám lesz tartósabb hatásosabb vagy a tesómé?

Figyelt kérdés

Én több mint fél éve csinálom.Lement már 26kg(remélem több,nem méreckedtem már több mint egy hete).Napi kb 1200kcal-t fogyasztok,sok zöldség,gyümölcs.Cukrot 100%-ban kiiktattam,a lisztes,olajos dolgokat meg amennyire csak tudom kerülöm.Ja!És pékárut egyáltalán nem eszek.Mellette heti 2-3x futok.

Húgom napi 600kcal-t fogyaszt,próbál oda figyelni.De ha mondjuk megkiván egy pizzát megeszi de aznap akkor már semmi mást.Hogy mennyire hatásos nem tudom még mert most kezdte.

Én mondtam neki hogy igy butaság,már csak azért is mert magamból kiindulva nekem igy sokkal könnyebb hogy 2-3 óránként eszek ergo mindig "teli" vagyok és igy nagyon szépen elvagyok hónapok óta.DE ha tudom úgy étkeznénk mint a húgom,max egy hét után fel enném fél hütöt.

2010. júl. 19. 06:40
 1/3 anonim ***** válasza:
a húgod nagyon rosszul csinálja. lehet h ő hamarabb fog többet fogyni mint te, de egész életében nem KOPLALHAT, szóval ha csak egy picit is emeli a kaják mennyiségét, mondjuk 600ról 1000re, már visszahízza az összeset 1 2 hét alatt.
2010. júl. 19. 06:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A tied is csak addig lesz tartós, amíg 1200 kalóriát eszel. Ami egyébként hosszú távon baromi kevés.

Én azt mondanám, a tied kevésbé rossz, mint a húgodé.

Egyébként egyik sem jó.

2010. júl. 19. 09:31
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Másodiknál a pont.

Egyikőtöké se túl jó. Az, hogy nem eszel cukrot, péksütit, stb.. jó. De az egészséges kajákból neked is többet kéne enned, hogy ne 1200 kcal legyen, hanem min. 1500. Ha meg sportolsz is, akkor pláne kevés az 1200.

Húgodét meg hagyjuk is szerintem...

2010. júl. 19. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!