Mindent elrontok a sok sporttal vagy nem kell félnem?
Férfiasan izmos nem leszel. Ahhoz gyúrni kéne, méghozzá jóval keményebben, mint a srácok.
Viszont vékonyabb leszel, és igen, a nőies formákat adó zsírpárnákból veszteni fogsz.
Nincs helyi zsírégetés. Mozgás során nem a dolgozó testrészről megy le a zsír, hanem egyenletesen, mindenhonnan. Ez annyiból nem igaz, hogy elhízni sem egyenletesen szoktunk, így fogyni sem egyenletesen fogunk. A zsírszövetekben található alfa2-receptorok felelősek, hogy hová rakódjon le a zsír, és ezek felelősek a zsírok mobilizásának gátlásáért. Az alfa2-receptorok egyenlőtlen eloszlása határozza meg, hogy elsőként hová hízzunk, és bizony onnan fogunk utoljára fogyni. Ezt nem tudjuk befolyásolni az adott testrész megmozgatásával. Emiatt lehet, hogy a feneked, lehet, hogy a melled, és lehet, hogy a hasd fog először fogyni.
Ennyi sporttól semmi izmod nem lesz, megnyugodhatsz. Ahhoz hogy ne tűnjön el rólad az összes izom, rengeteget kell enni napi 3 óra futás mellett.
Én is így csináltam az első diétámat, keveset ettem, és futottam napi 2 órákat. Fogytam vagy 20 kilót de zsírból alig-alig.
Nagy butaság volna a részedről. Bőven elég napi 1 óra sport és diéta.
Köszönöm a válaszokat most megnyugodtam :)
és ha reggel és este is futnék 1-1 órát? az is sok?
Szerintem ha alapjában véve vékony alkat vagy,és csak a hasadon van egy kis zsírpárna ami neked nem tetszik, én úgy gondolom elég felüléseket csinálni.Attól szép kockás lesz a hasad.
De vagy sportolj, és figyelj oda mit eszel,legyen táőláló és nem hízlalaló;vag diétázz.
A kettő együtt azért nem jó mert a sporthoz energia kell, hogy formás legyél,izmosodj.De ha csak egy-két kilót akarsz leadni elég ha diétázol egy kicsit.
Napi 2-3 óra futás? Atyaég. 40 éves korodra óriási fájdalmaid lesznek, úgy elkopnak az ízületeid...
Inkább biciklizz, ússzál és ne diétázz! Az a felesleg gyorsan eltűnik majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!